Sporten van A t/m Z

Mila Sportprijzen: voor al uw bekers en medailles en sportprijzen gecategoriseerd per sport

 

Zoek je geschikte prijzen voor de kampioenschappen die voor de deur staan? Organiseer je een sportevenement en wil je goedkope sportprijzen als medailles en sportbekers bestellen? Of zoek je andere bekers, medailles, kampioensschalen of rozetten voor andere evenementen? Mila Sportprijzen is u van dienst! In ons ruime aanbod vind je veel verschillende soorten prijzen voor verschillende (sport)evenementen. Wij leveren bekers en medailles voor alle sporten en evenementen én we leveren aan zowel bedrijven als particulieren.

Uitgebreid assortiment aan prijzen

Of het nu voor een tenniswedstrijd, een voetbaltoernooi of een schaakkampioenschap is: bij Mila Sportprijzen vind je altijd de (goedkope) sportprijzen die je wilt uitreiken. In onze webshop kun je niet alleen een groot aantal sportbekers kopen, maar je kunt ook medailleskampioensbekers- of schalenrozetten en trofeeën bestellen. Voor de kleine kampioenen hebben wij een selectie aan kinderbekers in ons assortiment opgenomen. Tevens kunnen wij alle prijzen geheel naar wens personaliseren. Zo maken wij je sportbekers en medailles op maat in de vorm van tekst, zonder daar extra voor te hoeven betalen. Tijdens het bestellen van je medailles, kampioensbekers of andere prijzen kun je de gravure die je wilt hebben in het daarvoor bestemde veld plaatsen. Onze medewerkers gaan vervolgens in onze werkplaats voor je aan de slag!

Medailles, bekers, rozetten, kampioensbekers en andere sportprijzen online bestellen

Welke prijs reik je binnenkort uit? Plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop. De prijzen, zoals sportbekers, kampioensbekers, rozetten en medailles, die je bij ons kunt kopen, worden allemaal uit voorraad geleverd. Bestel je voor meer dan €100,-? Dan betaal je geen verzendkosten in Nederland. Dat is de service die je van een échte specialist mag verwachten.

Onze distributie wordt gedaan vanuit Tilburg, ophalen kan natuurlijk ook graag op afspraak. Stuur even een mail naar info@bekers-medailles.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06-54376361. Dit telefoonnummer is uiteraard ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over het kopen van onze goedkope medailles, sportbekers en andere producten.

Atletiek:

In de webshop van Mila Sportprijzen bestel je hardloop medailles of sportprijzen voor andere atletiek onderdelen. Wij beschikken over een veelzijdig assortiment aan sportprijzen, zoals medailles en bekers die volledig zijn afgestemd op een bepaalde sport. Het is immers wel zo leuk om bij een atletiekwedstrijd een passende prijs aan de winnaar te overhandigen. Bovendien profiteer je van een korte levertijd. Wij leveren onze producten uit onze eigen voorraad! Dat is toch ideaal, nietwaar?

Diverse hardloop medailles en andere atletiek sportprijzen verkrijgbaar bij specialist

Organiseer je komende week een regionale atletiekwedstrijd? Vinden er binnenkort clubkampioenschappen plaats? Wat voor sportevenement je ook organiseert, het is wel zo sportief om aan de winnaars een medaille of leuke andere beker uit te reiken. Bij Mila Sportprijzen tref je een divers assortiment aan hardloop medailles en andere atletiek sportprijzen in verschillende formaten. Je hebt ook de mogelijkheid om de sportprijzen te personaliseren met een specifieke tekst. Kies bijvoorbeeld voor het atletieknummer of voor de naam van het evenement. Het is helemaal aan u!

Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop

Heb je je gewenste hardloop medailles, zeskamp sportbekers of andere sportprijzen gevonden? Dan plaats je eenvoudig een bestelling in onze webshop. Wil je een tekst laten plaatsen in de medailles? Dan kun je tijdens het bestelproces aangeven welke tekst je wilt waarna onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een perfect resultaat. Uiteraard ben je verzekerd van een snelle levering. Doorgaans binnen twee dagen. Bestel je voor meer dan € 100,- aan bekers en medailles? Dan is de verzending geheel kosteloos in Nederland! Vragen? Opmerkingen? Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar 06-54376361.

HOCKEY.

Voor een hockey beker of medaille ben je bij Mila Sportprijzen aan het juiste adres. Of je nu organisator bent van een hockeywedstrijd of dat je coach bent en een team dat kampioen wordt: een échte onderscheiding mag niet ontbreken. Gelukkig hebben wij tal van hockey sportprijzen in ons assortiment opgenomen, waardoor je altijd je gewenste beker of medaille vindt. Heb je hulp nodig voor het maken van een weloverwogen keuze? Dan helpen wij je graag!

Hockey beker of medaille: voor welk exemplaar kies je?

Bij Mila Sportprijzen vind je een veelzijdig assortiment aan sportprijzen die geheel zijn afgestemd op een specifieke sport. Zo ook voor hockey. Het is immers wel zo leuk dat wanneer er een finale wordt gespeeld je een gouden en zilveren medaille kunt uitreiken. Of wat dacht je van het overhandigen van een medaille aan het plaatselijke hockeyteam dat kampioen wordt.

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Het valt je waarschijnlijk op dat de prijzen in allerlei soorten, vormen en formaten verkrijgbaar zijn. Dat is ook wat Mila Sportprijzen voor ogen heeft. Voor iedere sportwens een passende sportprijs!

Laat je sportprijzen voorzien van tekst.

Je hebt de mogelijkheid om de hockey bekers of medailles die je wilt kopen, kosteloos te laten voorzien van tekst. Op die manier maak je een sportprijs helemaal af en is deze helemaal in stijl van een sportclub of bepaald evenement. Tijdens het bestelproces geef je aan welke tekst je op de bekers of medailles wilt. Onze nauwkeurige medewerkers zorgen er vervolgens voor dat de tekst netjes op het materiaal wordt aangebracht. Het is echter wel raadzaam om de opgegeven tekst zorgvuldig te controleren op spelling- en taalfouten.

Hockey medaille en beker bestellen in de webshop van Mila Sportprijzen

In de webshop van Mila Sportprijzen kun je eenvoudig je gewenste hockey medaille of beker kopen. Binnen enkele stappen doorloop je het bestelproces waarna wij zorgen voor een correcte én snelle levering. Doorgaans word je bestelling al binnen twee dagen geleverd. Als u bovendien voor meer dan € 100,- bestelt, profiteer je van een gratis verzending in Nederland. Wil je meer weten of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-54376361. Onze medewerkers staan je graag te woord.

HONDEN

Voor hondensport prijzen kunt uitstekend terecht bij Mila Sportprijzen. Bekijk op uw gemak onze webshop en het uitgebreide assortiment aan honden sportprijzen. Heb je de geschikte bekers, medailles of rozetten voor honden gevonden? Dan kun je die direct bestellen waarna wij zorgen voor een snelle én correcte levering.

Hondensport prijzen: kies uit bekers, medailles en rozetten

Ben je eigenaar van een hondenschool waar u puppy’s traint? Ben je organisator van een trimwedstrijd of vergelijkbaar evenement voor honden? Dan wil je geslaagde honden en de winnaar(s) van wedstrijden belonen, nietwaar? Bij Mila Sportprijzen vind je vast en zeker de hondensport prijzen waar je naar zoekt. Dit is te danken aan ons grote assortiment. Zo vind je onder kopje honden sportprijzen in onze webshop

Dit zijn slechts een aantal hondensport prijzen in ons uitgebreide assortiment. Naast bekers kun je er ook voor kiezen om honden te onderscheiden met medailles of rozetten. Hier zal de viervoeter gegarandeerd blij mee zijn.

Ook voor tal van verschillende sportprijzen

Bij Mila Sportprijzen ben je voor veel meer aan het juiste adres dan alleen honden sportprijzen. Zo vind je in ons aanbod ook een groot aantal sportprijzen. Veel van deze prijzen zijn speciaal afgestemd op een bepaalde sport. Daarnaast hebben we onder andere kinderbekers, muziekbekers en pechprijzen in ons assortiment opgenomen.

Vandaag besteld? Binnen twee dagen in huis!

Zodra je je gewenste honden sportprijzen, zoals bekers en rozetten, heeft gevonden, doorloop je snel het bestelproces. Je betaalt op veilige wijze via bijvoorbeeld iDEAL, waarna wij zorgen voor een levering binnen twee dagen. Dit kan echter langer duren als u een grote hoeveelheid hondensport prijzen bestelt. Wil je meer weten over het prijzen assortiment van Mila Sportprijzen? Bel dan gerust eens naar 06-54376361.

JUDO

 Ben je op zoek naar judo medailles? Bestel deze dan via de webshop van Mila Sportprijzen. Wij hebben een zeer groot aanbod aan sportprijzen, waaronder ook prijzen die afgestemd zijn op een specifieke sport. Het is immers wel zo leuk als je na de wedstrijd een passende prijs aan de winnaar kunt overhandigen. Mila Sportprijzen levert haar producten uit eigen voorraad, waardoor de levertijd doorgaans slechts twee dagen bedraagt. En dat is natuurlijk heel fijn.

Judo medailles eenvoudig online te bestellen

Voor het bestellen van judo medailles hoef je niet meer de deur uit. Je kunt deze namelijk gewoon via een webshop bestellen, bijvoorbeeld bij Mila Sportprijzen. In ons ruime assortiment vind je onder andere medailles, bekers, kampioensschalen en rozetten in verschillende soorten en maten. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om prijzen te personaliseren. Ook hebben wij een speciale selectie aan kinderprijzen. Wanneer je besluit bij ons judo medailles te kopen, dan kun je tijdens het bestellen kiezen voor een bepaald soort medaille, een specifieke aanbieding en een kleur lint.

Tekst op de medailles is gratis.

Wil je je sportprijzen laten voorzien van een persoonlijke tekst? Dat kan bij Mila Sportprijzen gratis. Wanneer je aan meer dan € 100,- aan sportprijzen bij ons bestelt, dan betaal je overigens geen verzendkosten bij bezorgen in Nederland. Redenen genoeg om uw judo medailles bij ons aan te schaffen. Bekijk online ons volledige aanbod op onze website en plaats een bestelling. Loop je tijdens het bestellen tegen vragen aan? Neem dan contact met ons op via 06-54376361 en wij beantwoorden deze graag voor je.

WIELRENNEN

Zoek je sportprijzen, zoals medailles en bekers, voor wielrennen of fietscross? Maar heb je de medailles of bekers waar je naar op zoek bent nog niet gevonden? Dan hoef je niet verder te zoeken. In de webshop van Mila Sportprijzen vind je gegarandeerd de prijzen die je wil uitreiken! Bekijk op je gemak onze webshop en plaats je bestelling. Wij zorgen vervolgens voor een snelle én correcte levering. Laat het wielren- en fietscrossseizoen maar beginnen!

Uitgebreid assortiment sportprijzen voor wielrennen en fietscross

Wordt er binnenkort een koers georganiseerd door je wielrenclub? Vindt er binnenkort een fietscross wedstrijd plaats op de baan? Tegenwoordig hoef je niet meer de deur uit om sportprijzen te kopen. Dit kan gewoon online bij Mila Sportprijzen. Bij ons vind je een divers assortiment voor wielrennen en fietscross, zoals medailles en bekers. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de sportprijzen te personaliseren. Je kunt een bepaalde tekst of specifiek logo toevoegen. Zo wordt een sportprijs helemaal afgestemd op de sport én de wedstrijd.

Ook voor andere sportprijzen

Naast dat je bij Mila Sportprijzen medailles en bekers voor wielrennen of fietscross bestelt, kun je bij ons voor vrijwel iedere sport passende prijzen bestellen. Daarnaast hebben wij een speciale selectie aan kinderbekers in ons assortiment opgenomen: prijzen voor onze kleine kampioenen.

Profiteer van een snelle levering

Zodra je je sportprijzen in onze webshop hebt gevonden, plaatst je een bestelling. Binnen enkele muisklikken is je bestelling voltooid waarna Mila Sportprijzen zorgt voor een snelle levering. Doorgaans heb je binnen twee dagen uw bestelling al in huis! Heb je nog vragen over het bestelproces of wens je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06-54376361.

ZWEMMEN

Zoek je een passende medaille voor de kampioenschappen zwemmen of voor de kleine kampioenen die hun zwemdiploma hebben behaald? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van Mila Sportprijzen. In ons aanbod hebben wij medailles en bekers opgenomen die zijn afgestemd op bepaalde sporten zoals zwemmen. Hierdoor vind je altijd een passende sportprijs die je kunt uitreiken aan de kampioen!

Passende medaille uitreiken tijdens kampioenschappen zwemmen

Vinden er binnenkort clubkampioenschappen plaats bij je zwemvereniging? Organiseer je komende zomer de provinciale kampioenschappen? Of zijn er een aantal zwemmers die je als coach in het zonnetje wilt zetten? Dan is een sportprijs van Mila Sportprijzen een uitstekend idee. In ons aanbod vind je tal van medailles en bekers die speciaal zijn geproduceerd voor de sport zwemmen.

Kleine kampioenen verdienen een zwemdiploma met medaille

Is het niet enorm leuk om je kind te verrassen met een medaille als hij of zij een zwemdiploma heeft gehaald? De kleine kampioen zal blij verrast zijn en bovendien erg trots. In ons sportprijzen aanbod vind je dan ook een aantal passende medailles en bekers voor het zwemmen. Daarnaast hebben wij ook een selectie aan kinderbekers in ons assortiment opgenomen, die geschikt zijn voor iedere sport.

Voorzie medailles van gratis tekstplaatje tijdens bestelproces

Heb je in de collectie van de sport zwemmen de geschikte medailles gevonden voor de zwemvereniging óf het zwemdiploma van je kind? Dan kun je deze voorzien van een gratis tekstplaatje. Tijdens het bestelproces geef je de tekst door in het daarvoor bestemde tekstvak en kies je een kleur lint. Het is hierbij wel belangrijk dat je de tekst zorgvuldig controleert op eventuele taal- en spellingsfouten. Vervolgens vervolg je het bestelproces en rond je het binnen enkele stappen af. Daarna zorgt Mila Sportprijzen voor een correcte én snelle levering. Doorgaans heb je je bestelling al binnen twee dagen in huis.

Heb je vragen over het bestellen van bekers en medailles die afgestemd zijn op de sport zwemmen? Of wens je meer informatie over bijvoorbeeld de gravure? Bel dan gerust naar 06-54376361. Onze medewerkers staan je graag te woord.

VOETBAL

Voor voetbal bekers en medailles kun je uitstekend terecht in de webshop van Mila Sportprijzen. In het assortiment wordt een breed scala aan voetbalprijzen aangeboden: van bekers speciaal voor damesvoetbal tot de gouden voetbalschoen en van grote voetbal bekers tot prachtige medailles. Zo vind je gegarandeerd de passende sportprijs waar je naar zoekt.

Vind de passende voetbal bekers en medailles in de webshop

Wordt er binnenkort een voetbaltoernooi georganiseerd? Vindt binnenkort de kampioenswedstrijd plaats? Of wil je je voetbalteam belonen? Daar hoort een passende sportprijs bij! In het assortiment van Mila Sportprijzen vind je onder andere verschillende soorten en maten bekers.

Je vindt namelijk ook speciale bekers voor damesvoetbal en prijzen voor scheidsrechters en keepers in de webshop van Mila Sportprijzen. Je heeft de mogelijkheid om de voetbalprijzen te voorzien van een gravure. De tekst die je graag op de beker of medaille gegraveerd wilt hebben, geef je door in het daarvoor bestemde tekstvak. Dit wordt te allen tijde op een zorgvuldige manier gedaan.

Bestel eenvoudig online bij Mila Sportprijzen

In de webshop van Mila Sportprijzen plaats je eenvoudig een bestelling. Je doorloopt binnen enkele stappen het bestelproces waarna je op een veilige wijze betaalt via bijvoorbeeld iDEAL. Vervolgens zorgen wij voor een snelle levering, doorgaans binnen twee dagen. Bestel je voor meer dan € 100,- aan voetbal bekers en medailles? Dan betaal je geen verzendkosten voor bezorging in Nederland. Dat is nog eens mooi meegenomen, nietwaar? Tot snel in de webshop van Mila Sportprijzen!

BEKERS

Het grootste en meest uitgebreide assortiment aan trofeeën vind je bij Mila Sportprijzen. Ons bedrijf staat bekend als een specialist op het gebied van sportprijzen. Wij leveren al onze producten uit eigen voorraad, waardoor de levertijd slechts twee dagen bedraagt. Bij grotere bestellingen kan het natuurlijk iets langer duren. Bekijk snel eens ons volledige assortiment en bestel de sportprijzen die je mooi vindt.

Trofeeën in diverse prijsklassen beschikbaar

Bij Mila Sportprijzen vind je veel verschillende soorten trofeeën die bij allerlei soorten sporten uitgereikt kunnen worden. Deze zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, in verschillende formaten en ontwerpen. In ons assortiment vind je vast een beker die binnen je budget past, maar die je ook mooi en representatief vindt. In ons assortiment vindt u onder andere:

  • Bekers groot en klein.
  • Bekers met deksel.
  • Luxe bekers.
  • Plateau bekers.

Je trofeeën kun je gewoon via onze webshop bestellen. Wil je je  bekers met eigen tekst? Dan kun je tijdens het plaatsen van je bestelling aangeven welke tekst je op de beker wilt hebben. Met de grootste zorg plaatsen onze medewerkers je tekst op de beker. Daarna pakken wij deze zorgvuldig in voor de verzending. Bestel je meer dan € 100,- aan sportprijzen? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Voor vragen en opmerkingen kun je bellen naar 06-54376361.

MEDAILLES

Wanneer je  beslist een medaille te ontwerpen, dan kun je dat het best bij een specialist laten doen. Je wilt natuurlijk wel dat je de medaille geleverd krijgt die volledig naar wens is. Bij Mila Sportprijzen krijg je gegarandeerd de medailles die je aan de winnaars wilt uitreiken. Wij verkopen verschillende prijzen voor verschillende soorten sporten. Want laten we eerlijk zijn, een evenement is pas écht geslaagd als er een uitreiking plaatsvindt.

Een medaille maakt iedere uitreiking feestelijk

Of er nu een evenement, seizoensafsluiting of toernooi op de planning staat, je sluit alle evenementen feestelijk af met een prijsuitreiking. Van grote tot aan kleine evenementen, je hebt bij ons voldoende keuze op het gebied van prijzen. Je kiest bij ons uit onder meer de volgende productcategorieën:

Combineer een van onze medailles met een kleurrijk lintje

Nadat je een keuze heeft gemaakt uit een van onze medailles, wordt het tijd om deze te verder te ontwerpen. Voorzie je medaille van een foto, tekstplaatje of kies voor een van onze standaardopdrukken. En als de prijsuitreiking plaatsvindt is het natuurlijk wel zo leuk om de medaille te overhandigen met een bijpassend lintje. Daar hebben wij uiteraard ook aan gedacht. Onze lintjes zijn allemaal voorzien van een haakje, waarmee u de medaille eenvoudig vastmaakt. Wat voor lintje kies je tijdens het ontwerpen van uw medaille? De kleuren lintjes zie je allemaal in de webshop bij de medailles.

ROZETTEN

Rozetten worden veel uitgereikt binnen de paardensport en Hondensport. Je wilt paarden die een dressuurwedstrijd, springwedstrijd of race winnen belonen en dat kan uitstekend met een rozet. Maar waar kunt u rozetten bestellen die speciaal geproduceerd zijn voor de paardensport? Bij Mila Sportprijzen natuurlijk! In onze uitgebreide webshop vind je een breed scala aan sportprijzen die zijn afgestemd op een specifieke sport. Weet je al welke rozetten u gaat kopen?

Mila Sportprijzen: met rozetten beloon je de paarden of hondensport

Voor het bestellen en kopen van rozetten ben je bij Mila Sportprijzen aan het juiste adres en hoef je niet meer de deur uit. Je vindt in onze webshop rozetten in tal van kleuren en in diverse formaten: van roze tot blauw en van geel tot rood. Bovendien heb je de mogelijkheid om de rozetten aan te passen naar uw eigen smaak met bijvoorbeeld een tekst, sportafbeelding of logo. Het is immers wel zo leuk dat de rozet, die u uitdeelt aan de winnende paarden of honden, helemaal aansluit bij de huisstijl van de wedstrijd die je organiseert of bij de vereniging.

1 artikelen
Toon: