Volleybal bekers

Uitgebreid assortiment aan volleybalbekers en medailles

Op zoek naar volleybalbekers en volleybal medailles voor je aankomende volleybalkampioenschappen? Organiseer je een volleybaltoernooi en wil je voordelig bekers of medailles bestellen? Bij Bekers-medailles.nl helpen we je graag verder! In ons uitgebreide assortiment vind je een breed scala aan prijzen voor verschillende volleybalevenementen, en dat alles tegen scherpe tarieven. Ontdek bijvoorbeeld deze luxe trofee, de BL010 standaard, of de BF001 standaard. Wij bieden bekers en volleybalmedailles aan voor allerlei soorten volleybalwedstrijden en evenementen, en leveren zowel aan bedrijven als aan particulieren.

Of je nu een lokaal toernooi of nationale kampioenschappen organiseert, bij Bekers-medailles.nl vind je altijd de betaalbare volleybal bekers en medailles die je zoekt. In onze webshop vind je niet alleen een ruime keuze aan volleybalbekers, maar ook medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Voor de jonge volleybaltalenten hebben we een speciale selectie kinderbekers in ons assortiment opgenomen. Daarnaast kunnen we al onze prijzen volledig naar wens personaliseren. Zo kunnen we jouw volleybalbekers en medailles voorzien van de gewenste tekst, zonder extra kosten. Tijdens het bestellen van je medailles, kampioensbekers of andere prijzen kun je de gewenste gravure invoeren in het daarvoor bestemde veld. Onze medewerkers gaan dan direct in onze werkplaats aan de slag!

Bestel eenvoudig online: volleybalmedailles, bekers, rozetten en andere volleybalprijzen

Welke prijs ga je binnenkort uitreiken? Plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop. Vrijwel al onze prijzen zijn direct uit voorraad leverbaar. Bestel je voor meer dan €100,-? Neem dan ook een kijkje in onze andere categorieën, zoals bekers en medailles. Deze prijzen zijn ook uitstekend geschikt voor volleybal. Bovendien betaal je geen verzendkosten binnen Nederland bij bestellingen boven de €100,-.

Gratis graveren

Het graveren van tekstplaatjes voor op bekers en medailles doen wij zonder extra kosten. Klik hier voor onze tekstplaatjes.

Onze distributie wordt verzorgd vanuit Tilburg, en afhalen is uiteraard ook mogelijk op afspraak. Stuur een e-mail naar info@bekers-medailles.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06-54376361. Dit nummer is uiteraard ook bereikbaar voor vragen of meer informatie over het kopen van onze voordelige medailles, sportbekers en andere producten.

26 artikelen

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 25 resultaten wordt getoond