Rozetten

Rozetten

Wilt je de winnaar van de paardenrace of hondenwedstrijd belonen met een rozet? Rozetten kopen doe je bij Mila Sportprijzen. In onze webshop vindt u een scala aan verschillende sportprijzen, geschikt voor verschillende sporten. Bij Mila Sportprijzen kunt u uw prijzen ook personaliseren, wat de prijs unieker maakt. Bezoek snel eens onze webshop om de prijzen die u nodig heeft te bestellen.

Oranje rozet of rozetten in veel kleuren te bestellen

Voor het bestellen van sportprijzen hoef je de deur niet meer uit. Je kunt uw prijzen, zoals rozetten, gewoon online kopen, bijvoorbeeld bij Mila Sportprijzen. Tijdens het plaatsen van een bestelling voor bijvoorbeeld een oranje rozet kun je zelf een logo of tekst kiezen. Ook kies je voor een bepaalde sportafbeelding, maar het is ook mogelijk om een eigen logo of foto te uploaden. Zo kun je de prijs aanpassen aan je persoonlijke wensen, wat natuurlijk wel zo leuk is. Bij Mila Sportprijzen kunt u overigens niet alleen een oranje rozet bestellen, maar ook rozetten in andere kleuren, zoals rood, wit, blauw, groen, paars, roze, bruin, grijs, licht blauw en  geel.

Ook andere soorten prijzen

Bij ons kun je ook terecht voor het kopen van andere soorten prijzen dan rozetten, zoals een oranje rozet. Denk hierbij aan bekers, medailles en kampioensschalen. In onze webshop vind je vast en zeker de prijzen die je aan de winnaars wilt uitdelen. Heb je vragen over één van onze prijzen? Bel dan even naar 06-54376361 of 013-2101002.

9 artikelen

Toont alle 7 resultaten

Toon:

Toont alle 7 resultaten