DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1644 beoordelingen)

MEDAILLES

Wanneer u beslist een medaille te ontwerpen, dan kunt u dat het best bij een specialist laten doen. U wilt natuurlijk wel dat u de medaille geleverd krijgt die volledig naar wens is. Bij Mila Sportprijzen krijgt u gegarandeerd de medailles die u aan uw winnaars wilt uitreiken. Wij verkopen verschillende prijzen voor verschillende soorten sporten. Want laten we eerlijk zijn, een evenement is pas écht geslaagd als er een uitreiking plaatsvindt.

Een medaille maakt iedere uitreiking feestelijk

Of er nu een evenement, seizoensafsluiting of toernooi op de planning staat, u sluit alle evenementen feestelijk af met een prijsuitreiking. Van grote tot aan kleine evenementen, u heeft bij ons voldoende keuze op het gebied van prijzen. U kiest bij ons uit onder meer de volgende productcategorieën:

Combineer een van onze medailles met een kleurrijk lintje

Nadat u een keuze heeft gemaakt uit een van onze medailles, wordt het tijd om deze te verder te ontwerpen. Voorzie uw medaille van een foto, tekstplaatje of kies voor een van onze standaardopdrukken. En als de prijsuitreiking plaatsvindt is het natuurlijk wel zo leuk om de medaille te overhandigen met een bijpassend lintje. Daar hebben wij uiteraard ook aan gedacht. Onze lintjes zijn allemaal voorzien van een haakje, waarmee u de medaille eenvoudig vastmaakt. Wat voor lintje kiest u tijdens het ontwerpen van uw medaille?

Profiteer van een snelle levering

De prijzen, zoals een medaille, die u bij Mila Sportprijzen kunt ontwerpen worden allemaal uit voorraad geleverd. Meestal krijgt u uw bestelling al binnen twee dagen thuisbezorgd. Bij grotere bestellingen kan het natuurlijk iets langer duren. Bij een bestelling in Nederland van boven de € 100,- betaalt u overigens geen verzendkosten. Welke prijs reikt u binnenkort uit? Plaats vandaag nog een bestelling in onze webshop. Wanneer u vragen over onze producten heeft belt u naar 06-54376361.