Bekers

Beker bestellen met tekst die u zelf samenstelt

Wil je een beker bestellen met tekst, bijvoorbeeld voor een overwinning, quiz, familie gelegenheid, prestatie op je werk of voor de aankomende kampioenschappen op je sportvereniging? Dan wil je natuurlijk dat je een beker geleverd krijgt die zorgvuldig gemaakt is en geleverd wordt. Bij Mila Sportprijzen doen ze dit heel zorgvuldig. In ons zeer uitgebreide assortiment aan medailles, bekers, trofeeën, glasstandaards, houten bekers, geschenken, erelintjes en rozetten vind je vast en zeker de prijzen die je voor het evenement nodig hebt.

Bij Mila Sportprijzen werken wij met de grootste zorg aan het samenstellen van je prijzen. Wil je bij ons een beker met tekst bestellen? Dan heb je allereerst keuze uit een ruim assortiment aan bekers, die geschikt zijn voor verschillende soorten sporten en spellen. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, atletiek, judo en schaken. Kijk bij onze rubriek SPORTEN VAN A TOT Z . Daar hebben we bijna alle sporten tussen staan en heb je een ruime keuze in de sport die je zoekt. Heb je een keuze gemaakt voor een bepaald soort beker? Dan kun je aan ons doorgeven welke tekst je op de beker geplaatst wilt hebben. Het tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen en is gemaakt van metaal. De ingevoerde tekst wordt in het zwart en netjes gecentreerd op een metalen plaatje gesublimeerd (gebrand).

De bekers en trofeeën die wij verkopen in de webshop zijn allemaal verschillend. Sommige zijn gemaakt van metaal en kunststof met een marmeren voet, andere zijn helemaal van metaal of kunststof. Deze informatie kun je allemaal terugvinden bij het artikel. Daar staan ook de maten bij en of je er een leuke afbeelding op kunt plaatsen. We hebben verschillende vormen van bekers, de kelkbekers, met een cup of met een deksel. Dat is het leuke van een beker uitzoeken iedereen heeft zo zijn eigen smaak en kun je vast en zeker iets vinden in ons uitgebreide assortiment. Bij veel bekers zit in midden van de beker of in de deksel een rondje waar wij een afbeelding of eigen logo in kunnen plaatsen, denk bijvoorbeeld aan een logo van je vereniging. Hoe origineel is het dat je het logo van je vereniging op de beker hebt in kleur met een persoonlijke tekst. Heb je een beker nodig voor een bedrijfsuitje of een prestatie die iemand geleverd heeft ? Dan is het heel bijzonder dat je het logo op de beker hebt van het bedrijf waar je werkt.

Plateau bekers

Plateau bekers zijn pilaar bekers, gemaakt van metaal, kunststof met een grote marmeren voet. De tekst op deze beker die wij netjes centreren kan in 2 regels erop gedrukt worden. Ook op deze beker kan een afbeelding of een eigen logo gezet worden. Als je geen keuze kunt maken hebben we ook heel veel neutrale afbeeldingen die ook mooi zijn om op de beker te zetten. Je kunt ook kiezen uit nummer 1 of het jaartal.

Bekers in de aanbieding

Bekers in de aanbieding hebben we altijd erg veel. Dit komt omdat elk jaar het assortiment aangepast wordt. Leveranciers maken elk jaar weer nieuwe ontwerpen die in China gemaakt worden en gooien producten uit het assortiment die er of al lang in zitten of artikelen die niet goed lopen. Deze artikelen zijn erg aantrekkelijk voor verenigingen.

Beker met deksel

Beker met deksel zit ook in ons assortiment, bij ons zitten de deksels vast op de beker zodat ze er niet af kunnen vallen. Let op bij de hoogte van deze bekers want dit is de hoogte met deksel. In de deksel van de beker komt een leuke afbeelding naar keuze of een eigen logo of foto. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Op de marmeren voet van de beker of trofee komt een metalen tekstplaatje netjes gecentreerd met zwarte tekst. De kleur en hoeken van het tekstplaatje zijn vaak verkrijgbaar in verschillende opties. Laat de wedstrijden maar beginnen! Je zult de winnaar een prachtige en representatieve beker kunnen geven. Als de bestelling bij ons binnen is, gaan wij in onze werkplaats aan de slag. Bijna alle bestellingen die binnen komen worden de volgende werkdag verzonden, mits het heel erg veel is dan wordt het één dag later of in overleg met de klant.

Kampioensbeker kopen of bestellen?

Wanneer je een kampioensbeker in de webshop van Mila Sportprijzen gaat bestellen, dan heb je de keuze uit veel verschillende soorten. Wij verkopen namelijk voor verschillende sporten verschillende prijzen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan medailles, bekers, kampioensschalen en rozetten. Als je bij ons een kampioensschaal of kampioensbeker bestelt, wordt het product voorzien van tekst dat bij de prijs is inbegrepen. Tijdens het bestellen van de kampioensschaal of kampioensbeker kun je de tekst die je wilt gebruiken aan ons doorgeven. Daarna gaan wij in onze werkplaats voor je aan de slag. Bestel je voor meer dan 100 euro in onze webshop? Dan hoef je geen verzendingskosten te betalen. Redenen genoeg om de kampioensschaal of kampioensbeker bij Mila Sportprijzen te kopen of te bestellen.

Kinderbekers

De leukste kinderbekers vind je bij Mila Sportprijzen. Beginnen binnenkort de kampioenschappen voor kinderen op je sportclub? Dan wil je de winnaar natuurlijk wel met een leuke prijs belonen. In de webshop van Mila Sportprijzen vind je veel verschillende prijzen, waaronder zelfs een aantal die afgestemd zijn op een bepaalde sport. Bekijk ze snel en kies de beker die je binnenkort aan de winnaar wilt overhandigen.

Uit eigen voorraad

Wij leveren de producten uit eigen voorraad, hierdoor kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Als je bij ons een bestelling plaatst, dan wordt de bestelling in veel gevallen de volgende werkdag verzonden. Mocht dit niet lukken in verband met de grote van je bestelling of het niet op voorraad hebben van producten, nemen wij telefonisch of per mail contact met je op. Heb je vragen over een bepaald product? Bel dan even naar 06-54376361 of 013-2101002 of stel uw vraag per mail naar info@bekers-medailles.nl.

0 artikelen
Toon: