Bedank medailles

Een bedank medaille 

Wil je iemand bedanken voor de goede zorg kan dit bij ons.  Veel van onze prijzen kunnen wij ook personaliseren. Wanneer je beslist een medaille te ontwerpen en je wilt natuurlijk wel dat  de medaille geleverd wordt die volledig naar wens is.  Bij ons krijg je gegarandeerd de medaille die je aan iemand wilt uitreiken. Deze afbeeldingen van de Duim en hart staan ook bij onze andere medailles van alle maten.

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen uw voorkeuren aan

Besluit je bij Mila Sportprijzen een medaille te ontwerpen en te bestellen? Tijdens het plaatsen van een bestelling in onze webshop kun je niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een kleur lint en een bepaalde sportafbeelding. Zo kun je de medaille afstemmen op je sport. Heb je een eigen logo ontworpen? Dan kun je deze in het juiste bestandformaat uploaden, zodat onze medewerkers in onze werkplaats deze op jouw medaille kunnen plaatsen. Een eigen logo is wel net iets duurder als een afbeelding die in het assortiment zit.  In onze webshop kunt u onder meer kiezen voor medailles van 40, 45, 50, 70 en 90 mm, maar ook voor speciale voetbalmedailles, carnavalsmedailles en onze medailledoosjes.

Snelle levering

De prijzen, zoals een medaille, die je bij Mila Sportprijzen kunt ontwerpen en kopen worden allemaal op voorraad geleverd. Meestal krijgt je de bestelling al over 2 werkdagen thuisbezorgd. Bij grotere bestellingen kan het natuurlijk iets langer duren. Bij een bestelling van boven de 100 euro betaal je overigens geen verzendkosten. Welke prijs reik je binnenkort uit? Plaats vandaag nog een bestelling in onze webshop. Wanneer je vragen over onze producten heeft, dan kun je bellen naar 06-54376361 of 013-2101002

5 artikelen

Toont alle 5 resultaten

Toon:

Toont alle 5 resultaten