Prijzen voor iedereen

Prijzen voor iedereen,

Aan wie reik je binnenkort een sporttrofee uit? Doe dit bijvoorbeeld in de webshop van Mila Sportprijzen! Wij hebben een zeer groot aanbod aan sportprijzen in ons assortiment, waardoor we kunnen garanderen dat je bij ons de prijs vindt die je binnenkort aan de kampioen overhandigt. Neem snel eens een kijkje in onze webwinkel. Wij zien de bestelling graag verschijnen.

Sporttrofee met gratis tekstplaatje

Of het nu voor de voetbal of voor de paardensport is, in de webshop van Mila Sportprijzen vind je de sportprijzen die je aan de winnaars wilt overhandigen. Denk bijvoorbeeld aan rozetten in verschillende kleuren, medailles en bekers in verschillende formaten, kampioensschalen en zelfs speciale kinderprijzen. Want ook de allerkleinste mogen voor hun sportprestaties beloond worden natuurlijk. Onze sportprijzen kun je gewoon via onze website bestellen. Heb je specifieke wensen ten aanzien van de sportprijs, zoals het laten plaatsen van een eigen afbeelding op een medaille, dan kun je dat tijdens het bestellen direct aan ons doorgeven. Met de grootste zorg plaatsen wij de tekst op een plaatje van aluminium, zonder daar extra kosten voor te rekenen. In het daarvoor bestemde tekstvak kun je tijdens het bestellen de tekst doorgeven die je op de trofee geplaatst wilt hebben.

Alleen bij de medailles vragen een kleine bijdrage (0,25 per medaille) als er een eigen logo op moet, dit doen wij in kleur.

Kinderbekers

De leukste kinderbekers vind je bij Mila Sportprijzen. Beginnen binnenkort de kampioenschappen voor kinderen op je sportclub? Dan wil je de winnaar natuurlijk wel met een leuke prijs belonen. In de webshop van Mila Sportprijzen vind je veel verschillende prijzen, waaronder zelfs een aantal die afgestemd zijn op een bepaalde sport. Bekijk ze snel en kies de beker die je binnenkort aan de winnaar wilt overhandigen.

Kinderbekers: leuke prijzen voor kleine kampioentjes

Je wilt je kind belonen met de inzet en goede prestatie die hij/zij gedaan heeft. Een prijs hoeft niet duur te zijn. We hebben van alles van groot naar klein. Kijk bij onze categorie ‘Sporten voor A tot Z’, maar ook zeker bij de categorie ‘Prijzen voor iedereen – Kinderprijzen’

Bij ons kun je de prijzen ook kosteloos laten voorzien van tekst. Wanneer je van deze dienst gebruik wilt maken, dan kun je tijdens het bestellen van je kinderbekers een tekst aan ons doorgeven in het daarvoor bestemde tekstvak. Al onze prijzen leveren wij overigens uit voorraad, waardoor de levertijd slechts 2 dagen bedraagt. Natuurlijk kan het iets langer duren wanneer je een grote bestelling plaatst. Heb je vragen over het bestellen van sportprijzen bij Mila Sportprijzen? Neem dan even contact op met één van onze medewerker, door te bellen naar 06-54376361 of 013-2101002. Wij helpen je graag!

Glasstandaards of Bekers van Glas,

We hebben een groot assortiment van bekers van glas of glasstandaards. Je kunt ze krijgen in 2 verschillende vormen : Gelaserd op glas – Full Colour UV druk –  en glas met een leuke sportafbeelding van een soort steen of neutrale disk met eigen logo of afbeelding. Er is heel veel mogelijk, als je doorklikt kun je een andere afbeelding kiezen en je eigen tekst ingeven of logo toevoegen. Let wel op bij de gelaserde en full colour UV druk hanteren wij een week levertijd, bij de andere glasstandaard of bekers van glas  is het 2 dagen levertijd. Als de bestelling vandaag bij ons binnenkomt wordt hij in principe de volgende werkdag verzonden. Mits het heel erg veel, nemen we altijd contact met je op.

Pechprijzen

Ga je een spel doen met je vrienden of familie?  Is het leuk om wat prijzen uit te reiken. Pechprijzen zijn erg in trek, diegene die niet veel geluk heeft met het spel wordt dan toch nog beloont met een leuke prijs. Pechprijzen kun je overal bij gebruiken. Zoekt u geschikte prijzen voor de kampioenschappen die voor de deur staan? Organiseert u een sportevenement en wilt u goedkope sportprijzen als medailles en sportbekers bestellen? Of zoekt u andere bekers, medailles, kampioensschalen of rozetten voor andere evenementen? Mila Sportprijzen is u van dienst! In ons ruime aanbod vindt u veel verschillende soorten prijzen voor verschillende (sport)evenementen. Wij leveren bekers en medailles voor alle sporten en evenementen én we leveren aan zowel bedrijven als particulieren. Waar wacht u nog op? Of het nu voor een tenniswedstrijd, een voetbaltoernooi of een schaakkampioenschap is: bij Mila Sportprijzen vindt u altijd de (goedkope) sportprijzen die u wilt uitreiken. In onze webshop kunt u niet alleen een groot aantal sportbekers kopen, maar u kunt ook medailleskampioensbekers- of schalenrozettenen trofeeën bestellen. Voor de kleine kampioenen hebben wij een selectie aan kinderbekers in ons assortiment opgenomen. Tevens kunnen wij alle prijzen geheel naar wens personaliseren. Zo maken wij uw sportbekers en medailles op maat in de vorm van tekst, zonder daar extra voor te hoeven betalen. Tijdens het bestellen van uw medailles, kampioensbekers of andere prijzen kunt u de gravure die u wilt hebben in het daarvoor bestemde veld plaatsen. Onze medewerkers gaan vervolgens in onze werkplaats voor u aan de slag!

Sport medailles

Ben je op zoek naar sport medailles, of medailles voor de atletiek, judo of zwemmen in het bijzonder? Bestel deze dan via de webshop van Mila Sportprijzen. Wij hebben een zeer groot aanbod aan sportprijzen, waaronder ook prijzen die afgestemd zijn op een specifieke sport. Het is immers wel zo leuk als je na de wedstrijd een passende prijs aan de winnaar kunt overhandigen. Mila Sportprijzen levert haar producten uit eigen voorraad, waardoor de levertijd doorgaans slechts twee dagen bedraagt.

Sport medailles voor bijvoorbeeld zwemmen, atletiek en judo online bestellen

Sport medailles voor sporten als zwemmen, atletiek of judo kopen, daarvoor hoef je tegenwoordig de deur niet meer uit. Je kunt deze namelijk gewoon via een webshop bestellen, bijvoorbeeld bij Mila Sportprijzen onder de rubriek medailles of bij de sporten van A tot Z.  In ons ruime assortiment vind je onder andere medailles, bekers, kampioensschalen en rozetten in verschillende soorten en maten, maar ook afgestemd op verschillende sporten. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om prijzen te personaliseren. Ook hebben wij een speciale selectie aan kinderprijzen. Wanneer je besluit bij ons sport medailles te kopen, dan kun je tijdens het bestellen kiezen voor een bepaald soort medaille, een specifieke aanbieding en wat voor kleur lint je wilt.

Gravure gratis

Wil je de sportprijzen laten voorzien van een tekstplaatje? Dat kan bij Mila Sportprijzen gratis. Alleen bij de medailles vragen wij een kleine bijdrage voor een eigen logo. Wanneer je aan meer dan 100 euro aan sportprijzen bij ons bestelt, dan betaal je overigens geen verzendkosten. Redenen genoeg om de sportprijzen bij ons aan te schaffen. Wil je medailles voor judo, zwemmen, atletiek of een ander soort sport bestellen? Bekijk dan snel eens ons volledige aanbod op onze website en plaats een bestelling. Loop je tijdens het bestellen tegen vragen aan? Aarzel dan niet en bel of mail naar één van onze medewerkers. Bel 06-54376361 of 013-2101002 of mail naar info@bekers-medailles.nl.

Korte levertijd

Wanneer je bij Mila Sportprijzen een sporttrofee bestelt, dan heb je deze doorgaans over twee werkdagen in huis. Wij leveren onze prijzen namelijk uit eigen voorraad. Betreft de bestelling een grote bestelling, dan kan het iets langer duren voordat je de prijzen in huis heeft, maar altijd geven wij dat aan of in overleg. Heb je ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 06-54376361 of 013-2101002.

0 artikelen
Toon: