LET OP !! MAANDAG VOOR KERST EN OP OUDJAARSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN !! DEC DRUKKE MAAND BESTEL OP TIJD !!

LET OP !! MAANDAG 24 DEC VOOR KERST EN MAANDAG 31 DEC OP OUDJAARSDAG ZIJN WIJ NIET GEOPEND.                                                                                BESTEL OPTIJD I.V.M DRUKTE IN DECEMBERMAAND.

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1406 beoordelingen)

VOETBAL

Voor voetbal bekers en medailles kunt u uitstekend terecht in de webshop van Mila Sportprijzen. In het assortiment wordt een breed scala aan voetbalprijzen aangeboden: van bekers speciaal voor damesvoetbal tot de gouden voetbalschoen en van grote voetbal bekers tot prachtige medailles. Zo vindt u gegarandeerd de passende sportprijs waar u naar zoekt.

Vind de passende voetbal bekers en medailles in de webshop

Wordt er binnenkort een voetbaltoernooi georganiseerd? Vindt binnenkort de kampioenswedstrijd plaats? Of wilt u uw voetbalteam belonen? Daar hoort een passende sportprijs bij! In het assortiment van Mila Sportprijzen vindt u onder andere de volgende bekers:

Dit zijn slechts een aantal bekers die u bestelt in onze webshop. U vindt namelijk ook speciale bekers voor damesvoetbal en prijzen voor scheidsrechters en keepers in de webshop van Mila Sportprijzen. U heeft de mogelijkheid om de voetbalprijzen te voorzien van een gravure. De tekst die u graag op de beker of medaille gegraveerd wilt hebben, geeft u door in het daarvoor bestemde tekstvak. Dit wordt te allen tijde op een zorgvuldige manier gedaan.

Bestel eenvoudig online bij Mila Sportprijzen

In de webshop van Mila Sportprijzen plaatst u eenvoudig een bestelling. U doorloopt binnen enkele stappen het bestelproces waarna u op veilige wijze betaalt via bijvoorbeeld iDEAL. Vervolgens zorgen wij voor een snelle levering, doorgaans binnen twee dagen. Bestelt u voor meer dan € 100,- aan voetbal bekers en medailles? Dan betaalt u geen verzendkosten voor bezorging in Nederland. Dat is nog eens mooi meegenomen, nietwaar? Tot snel in de webshop van Mila Sportprijzen!