Voetbal

Voetbal

Bij Mila Sportprijzen vind je het grootste assortiment aan voetbalprijzen. Ons bedrijf is een specialist als het om sportprijzen gaat. Wij leveren sportprijzen voor verschillende sporten. Neem snel eens een kijkje in onze webshop! In deze categorie vind je alle informatie over voetbal prijzen.

Zo hebben wij onder meer in ons aanbod:

  • Voetbal sleutelhangers;
  • Voetbal bekers;
  • Voetbal standaards;
  • Voetbal medailles;
  • Dames voetbal;
  • Keeper;
  • Scheidsrechter;
  • Voetbal aanbiedingen;

Wist je overigens dat wij ook voetbalprijzen kunnen voorzien van een persoonlijke tekst? Dit doen wij geheel kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen, is de tekst die je op jouw beker bevestigd wilt hebben, aan ons doorgeven via het daarvoor bestemde tekstvak. Het tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen en is gemaakt van metaal. De ingevoerde tekst wordt in het zwart en netjes gecentreerd op een metalen plaatje gesublimeerd (gebrand). Veel voetbalbekers zijn gemaakt van zamac: dit is een soort steen. Bij elke prijs staat een omschrijving waar je zoveel mogelijk informatie kunt vinden over het artikel wat je graag zou willen bestellen. Met de grootste zorg plaatsen onze medewerkers deze tekst op je prijs, waarna wij deze goed inpakken en klaarmaken voor de verzending. Bestel je voor meer dan 100 euro aan prijzen? Dan betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen over het bestellen of over één van onze voetbalprijzen? Stuur dan een mail naar info@bekers-medailles.nl of bel dan even naar 06-54376361 of 013-2101002.

Voetbal sleutelhangers

Een voetbal sleutelhanger kan erg leuk zijn als bijvoorbeeld een bedankje. Deze kunnen spelers/speelsters buiten hun sleutels ook aan hun tas hangen zodat ze weten welke tas van wie is. Verder kun je er ook voor kiezen om het logo van je voetbalclub erop te laten sublimeren (branden). Er zijn altijd veel mogelijkheden dus twijfel niet om contact op te nemen mocht je vragen hebben.

Voetbal bekers/standaards

Bij de voetbal bekers en standaards vind je het grootste assortiment in de categorie voetbal. Hier zijn erg veel keuzemogelijkheden. Kinderen vinden het erg leuk om iets aparts te krijgen en dit kun je wel vinden in deze categorie. Is het voor een toernooi, afsluiting van het seizoen of als bedankje? Allemaal redenen om bij de voetbal bekers en voetbal standaards te kijken. Deze prijzen zijn gemaakt van verschillende materialen en dit staat allemaal beschreven bij het artikel als je daarop klikt. Ook kun je kijken bij de neutrale bekers en er een voetbal afslag of een eigen logo van uw club erin te laten bevestigen.

Voetbal medailles

Onze voetbal medailles zijn erg populair. De voetbalmedailles zijn hand gepolijste medailles 2D of ze zijn gemaakt van ijzer, beide mooie kwaliteit. Ook hier kun je weer kiezen uit een breed assortiment. Heb je een voetbaltoernooi? Dan is het ook leuk om het logo van de voetbalclub op de medaille te hebben. Deze wordt er in kleur opgezet. Eigen logo bij medailles zit een kleine meerprijs aan van € 0,25 per medaille. Onder de rubriek medailles staan wat foto’s van medailles en zie je hoe dit gedaan wordt. Op de achterkant van de voetbalmedaille komt een tekst die we netjes centreren. Wij branden de tekst op metaal of je kunt de teksten laten drukken in labelvorm. Labelvorm is iets goedkoper. Bij veel medailles kun je kiezen wat je wilt, maar zodra je niet kunt kiezen hebben we de metalen plaatjes niet in het juiste formaat en is het mooier om de tekst in labelvorm te laten drukken.

Dames voetbal

Erg mooi om te zien hoe het dames voetbal in de afgelopen jaren zo gegroeid is. Deze categorie kan daarom ook zeker niet ontbreken in ons assortiment. Mocht je hier niet kunnen vinden wat je zoekt kun je altijd bij de andere prijzen nog kijken. Zodra er namelijk een afslag op komt kan deze ook met damesvoetbal. Deze kun je bijvoorbeeld op bijna elke beker laten bevestigen.

Keeper

Hoe leuk is het om je keeper een aparte prijs te kunnen geven. Deze heeft tenslotte niet voor niets gekozen om in het doel te gaan staan. Deze prijzen worden vaak besteld voor toernooien als bijvoorbeeld beste keeper van het toernooi, maar ook als je team kampioen wordt of als bedankje aan het einde van het seizoen is het leuk om een aparte keepersprijs te geven.

Scheidsrechter

Een bedankje voor de scheidsrechter kan natuurlijk niet missen. Deze staat bijna elk weekend voor je team/vereniging klaar en doet dit meestal vrijwillig. Als waardering zou het leuk zijn om hier ook aan te denken. Ook bij toernooien kan het leuk zijn om een prijs uit te reiken voor bijvoorbeeld beste scheidsrechter van het toernooi. Elk team kan dan bijvoorbeeld na een wedstrijdje een score invullen voor de scheidsrechter die ze gefloten heeft.

Voetbal aanbiedingen

Sportprijzen in de aanbieding hebben we altijd erg veel. De reden hiervoor is dat er elk jaar een nieuw assortiment gepresenteerd wordt. Leveranciers maken elk jaar weer nieuwe ontwerpen en zorgen ervoor dat de producten die er al lang in zitten vernieuwd worden en producten die niet goed lopen eruit gehaald worden. Dit zijn vaak de artikelen die voor verenigingen erg aantrekkelijk zijn.

Uit eigen voorraad

Wij leveren de producten uit eigen voorraad, hierdoor kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Als je bij ons een bestelling plaatst, dan wordt de bestelling in veel gevallen de volgende werkdag verzonden. Mocht dit niet lukken in verband met de grote van je bestelling of het niet op voorraad hebben van producten, nemen wij telefonisch of per mail contact met je op.

Review

Mila sportprijzen doet alles voor een zo goed mogelijke service. Dit is ook wel te zien aan onze beoordelingen. Wij zouden het erg waarderen als je een review voor ons achter wilt laten over de bevindingen bij Mila Sportprijzen. Ten eerste is het natuurlijk fijn om te horen dat alles naar wens is geweest en het belangrijkste is dat we zo jullie feedback mee kunnen nemen in de ontwikkeling van Mila Sportprijzen zodat het nog beter wordt.

En nogmaals: heb je vragen over een bepaald product? Stuur dan een mail naar info@bekers-medailles.nl of bel dan even naar 06-54376361 of 013-2101002.

10 artikelen
Toon: