Medailles 40-45-50 mm

Kleine medailles voor een leuke prijs

Wanneer je beslist een medaille te ontwerpen, dan kun je dat het beste bij een specialist laten doen. Je wilt natuurlijk wel dat jouw medaille geleverd wordt die volledig naar wens is.  Bij Mila Sportprijzen krijg je gegarandeerd de sportprijzen die je aan de winnaars wilt uitreiken. Wij verkopen verschillende soorten prijzen voor alle sporten. Veel van onze prijzen kunnen wij ook personaliseren.

We hebben 2 verschillende mogelijkheden als gravure. Wij branden tekst op metaal en bevestigen wij op de achterkant van de medaille en als labelprint dit is een transparant sticker van hele goede kwaliteit die er niet af gaat en ook iets goedkoper is.

Medaille ontwerpen: geef tijdens het bestellen je voorkeuren aan

Besluit je bij Mila Sportprijzen een medaille te ontwerpen en te bestellen? Tijdens het plaatsen van een bestelling in onze webshop kun je niet alleen een keuze maken voor een specifiek soort medaille, maar ook voor een kleur lint en een bepaalde sportafbeelding. Zo kun je de medaille afstemmen op een sport. Heb je een eigen logo ontworpen? Dan kun je deze in het juiste bestandformaat uploaden, zodat onze medewerkers in onze werkplaats deze op jouw medaille kunnen plaatsen. Een eigen logo is wel net iets duurder als een afbeelding die in het assortiment zit.  In onze webshop kun je onder meer kiezen voor medailles van 40, 45, 50, 70 en 90 mm, maar ook voor speciale voetbalmedailles, carnavalsmedailles en onze medailledoosjes.

Snelle levering

De prijzen, zoals een medaille, die je bij Mila Sportprijzen kunt ontwerpen en kopen worden allemaal op voorraad geleverd. Meestal krijg je de bestelling al over 2 werkdagen thuisbezorgd. Bij grotere bestellingen kan het natuurlijk iets langer duren. Bij een bestelling van boven de 100 euro betaal je overigens geen verzendkosten. Welke prijs reik je binnenkort uit? Plaats vandaag nog een bestelling in onze webshop. Wanneer je vragen over onze producten hebt, dan kun je bellen naar 06-54376361 of 013-2101002.

48 artikelen

Resultaat 1–12 van de 46 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 46 resultaten wordt getoond