Medailledoosjes

Medailles in prachtige medailledoosjes

Medailledoosjes hebben we voor alle medailles en voor elke gelegenheid. Ze zijn niet alleen een stijlvolle manier om medailles te presenteren, maar voegen ook een persoonlijk tintje toe aan de prijs die gegeven wordt. Bij sommige doosjes is er de optie op maat gemaakte tekst toe te voegen, waardoor het krijgen van de prijs nog specialer wordt. De meeste doosjes zijn beschikbaar in een stijvol blauwe kleur. De luxe exemplaren zijn bekleed met een zachte stof aan de binnenkant.

We beschikken ook over staande doosjes waardoor je medaille op een originele manier gedisplayd wordt. Hierin zijn 2 verschillende maten beschikbaar. Let op de afmeting van de medaille tijdens het kiezen van het juiste doosje. In de omschrijving kun je precies vinden welke maat geschikt is.

In deze categorie vind je ook een opbergcase voor een dasspeldje. Let op dit dasspelddoosje gemaakt van kunststof heeft een levertijd van een week.

We hebben ook bewaardozen voor de medailles in ons assortiment, heeft iemand nu al erg veel medailles in huis, dan is het een idee om een mooie doos cadeau te geven, waar deze medailles allemaal in passen. Deze dozen zijn perfect om je medailles georganiseerd te displayen. De bewaardozen hebben we in de kleuren rood en blauw.

Met onze bewaardozen kun je je verzameling medailles op een nette en opvallende manier presenteren. Als je vragen hebt, aarzel dan niet om ons te bellen. Het telefoonnummer bovenaan onze website staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

11 artikelen

Toont alle 11 resultaten

Toon:

Toont alle 11 resultaten