DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!

 LET OP !!  Wij zijn 27 juli tot en met 11 augustus 2019 gesloten i.v.m VAKANTIE

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van op kiyoh.nl: uit 10 ( beoordelingen)

KAMPIOENSSCHALEN

Staan de kampioenschappen weer voor de deur en moet u nog een kampioensschaal kopen? Doe dat dan bij Mila Sportprijzen! Wanneer u bij ons in de webshop een bestelling plaatst, dan heeft u deze binnen twee dagen in huis. Laat de wedstrijden maar beginnen! U zult de winnaar een prachtige en representatieve prijs kunnen geven.

Kampioensschaal kopen of bestellen: keuze uit uiteenlopende assortiment

Wanneer u een kampioensschaal in de webshop van Mila Sportprijzen gaat bestellen, dan heeft u de keuze uit veel verschillende soorten. Wij verkopen namelijk voor verschillende sporten verschillende prijzen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan medailles, bekers, kampioensschalen en rozetten. Bij Mila Sportprijzen bieden wij u de mogelijkheid om een kampioensschaal te personaliseren met een specifieke tekst. Zo maakt u een sportprijs pas écht persoonlijk.

Bestel eenvoudig online

In onze webshop kunt u eenvoudig uw gewenste kampioensschaal bestellen. Gedurende het bestelproces geeft u de tekst aan ons door die u wilt gebruiken. Vervolgens gaat men in onze werkplaats aan de slag. Bestelt u in Nederland sportprijzen voor meer dan € 100,- in onze webshop? Dan betaalt u geen verzendkosten. Redenen genoeg om uw kampioensschaal bij Mila Sportprijzen te kopen of te bestellen. Heeft u vragen over de bestelprocedure? Of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 06-54376361.