Atletiek

Uitgebreid assortiment aan atletiek bekers en medailles

Ben je op zoek naar prijzen voor de komende atletiekkampioenschappen? Organiseer je een atletiektoernooi en wil je voordelige bekers of medailles bestellen? Bekers-medailles.nl helpt je graag verder! In ons uitgebreide assortiment vind je diverse prijzen voor verschillende atletiekevenementen, en dat allemaal voor een scherpe prijs. Bekijk bijvoorbeeld deze luxe trofee , de BL001 standaard of de glasstandaard. Wij bieden bekers en atletiekmedailles aan voor allerlei sporten en evenementen, en leveren aan zowel bedrijven als particulieren.

Of je nu een lokaal toernooi of nationale kampioenschappen organiseert, bij Bekers-medailles.nl vind je altijd de betaalbare sportprijzen die je zoekt. In onze webshop kun je niet alleen een groot aantal sportbekers voor atletiek vinden, maar ook medailles, kampioensbekers, schalen, rozetten en trofeeën. Voor de jonge kampioenen hebben we een speciale selectie kinderbekers in ons assortiment opgenomen. Bovendien kunnen we al onze prijzen volledig naar wens personaliseren. Zo voorzien we je sportbekers en medailles van jouw gewenste tekst, zonder extra kosten. Tijdens het bestellen van je medailles, kampioensbekers of andere prijzen kun je de gewenste gravure in het daarvoor bestemde veld plaatsen. Onze medewerkers gaan dan direct in onze werkplaats voor je aan de slag!

Bestel eenvoudig online: medailles, bekers, rozetten en andere atletiekprijzen

Welke prijs ga je binnenkort uitreiken? Plaats eenvoudig een bestelling in onze webshop. Bijna al onze prijzen worden direct uit voorraad geleverd. Bestel je voor meer dan €100,-? Neem dan ook een kijkje in onze andere categorieën, zoals bekersen medailles. Deze prijzen zijn ook geschikt voor atletiek. Bovendien betaal je geen verzendkosten in Nederland bij bestellingen boven de €100,-.

Gratis graveren

Het graveren van tekstplaatjes voor op bekers en medailles doen wij kosteloos. Klik hier voor onze tekstplaatjes.

Onze distributie wordt verzorgd vanuit Tilburg, en afhalen is uiteraard ook mogelijk op afspraak. Stuur een e-mail naar info@bekers-medailles.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06-54376361. Dit telefoonnummer is uiteraard ook bereikbaar voor vragen of meer informatie over het kopen van onze voordelige medailles, sportbekers en andere producten.

31 artikelen

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 30 resultaten wordt getoond