Overige prijzen

Bekers of andere prijzen bestellen met tekst die je zelf samenstelt

Bij Mila Sportprijzen werken wij met de grootste zorg aan het samenstellen van je prijzen ook uit de categorie overige prijzen. Wil je bij ons een sportprijs met tekst bestellen? Dan heb je allereerst keuze uit een ruim assortiment aan bekers, medailles, lintjes en  standaards die geschikt zijn voor verschillende soorten sporten en spellen. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, atletiek, judo en schaken. Heb je een keuze gemaakt voor een bepaald soort beker? Dan kun je aan ons doorgeven welke tekst je op de beker geplaatst wilt hebben. Het tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen en is gemaakt van metaal. De ingevoerde tekst wordt in het zwart op een metalen plaatje gesublimeerd (gebrand).

We hebben nog heel veel andere artikelen in de categorie overige prijzen zoals: Erelinten – glasstandaards – geschenken en relatiegeschenken – houten standaards – kampioenschalen – mokken – onderzetters – pennen – sleutelhangers – pins – buttons,  allemaal makkelijk te bestellen via deze webshop met eigen logo of een afbeelding die al in ons assortiment zit.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om je eigen onderzetters, muismatten, pennen, mokken of natuursteen te laten bedrukken met een mooie foto naar keuze. Persoonlijker dat dit word een relatiegeschenk niet.

Het is ook mogelijk om extra tekstplaatjes te bestellen waardoor een sportprijs makkelijk een wisseltrofee kan worden. Het enige wat dan zelf vervangen kan worden zijn de tekstplaatjes. Hierdoor gaat je beker of andere sportprijs gelijk weer een jaar mee.

Kortom voor ieder een geschikte sportprijs of relatiegeschenk die perfect past bij jouw evenement of tournooi met een persoonlijke touche. Net even dat extra’tje wat de kers op de taart is en het totaalplaatje volledig af maakt.

0 artikelen
Toon: