DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1644 beoordelingen)

VOETBAL

Voor voetbal bekers en medailles kunt u uitstekend terecht in de webshop van Mila Sportprijzen. In het assortiment wordt een breed scala aan voetbalprijzen aangeboden: van bekers speciaal voor damesvoetbal tot de gouden voetbalschoen en van grote voetbal bekers tot prachtige medailles. Zo vindt u gegarandeerd de passende sportprijs waar u naar zoekt.

Vind de passende voetbal bekers en medailles in de webshop

Wordt er binnenkort een voetbaltoernooi georganiseerd? Vindt binnenkort de kampioenswedstrijd plaats? Of wilt u uw voetbalteam belonen? Daar hoort een passende sportprijs bij! In het assortiment van Mila Sportprijzen vindt u onder andere de volgende bekers:

Dit zijn slechts een aantal bekers die u bestelt in onze webshop. U vindt namelijk ook speciale bekers voor damesvoetbal en prijzen voor scheidsrechters en keepers in de webshop van Mila Sportprijzen. U heeft de mogelijkheid om de voetbalprijzen te voorzien van een gravure. De tekst die u graag op de beker of medaille gegraveerd wilt hebben, geeft u door in het daarvoor bestemde tekstvak. Dit wordt te allen tijde op een zorgvuldige manier gedaan.

Bestel eenvoudig online bij Mila Sportprijzen

In de webshop van Mila Sportprijzen plaatst u eenvoudig een bestelling. U doorloopt binnen enkele stappen het bestelproces waarna u op veilige wijze betaalt via bijvoorbeeld iDEAL. Vervolgens zorgen wij voor een snelle levering, doorgaans binnen twee dagen. Bestelt u voor meer dan € 100,- aan voetbal bekers en medailles? Dan betaalt u geen verzendkosten voor bezorging in Nederland. Dat is nog eens mooi meegenomen, nietwaar? Tot snel in de webshop van Mila Sportprijzen!