voetbal bekers

Bekers en standaards kopen voor de sport voetbal

bekers standaards voetbal kopen bij Mila sportprijzen

Wil jij bekers voor de sport voetbal kopen? Mila sportprijzen heeft van al de sporten het grootste assortiment in de categorie voetbal bekers en standaards. Geschikt voor klein toernooien tot grote kampioenschappen.  Kinderen vinden het erg leuk om iets aparts te krijgen en dit kun je wel vinden in deze categorie. Is het voor een toernooi, afsluiting van het seizoen of als bedankje? Allemaal redenen om bij de voetbal bekers en voetbal standaards te kijken. Deze prijzen zijn gemaakt van verschillende materialen en dit staat allemaal beschreven bij het artikel als je daarop klikt. Ook kun je kijken bij de neutrale bekers en er een voetbal afslag of een eigen logo van uw club erin te laten bevestigen.

Beker voetbal kiezen in verschillende kleuren

Je kunt bijvoorbeeld kiezen om de winnaar van het toernooi een gouden beker te geven en vervolgens nummer 2 en 3 een zilveren en een bronzen beker. Wij hebben vaak 3 kleuren voorradig. Het is natuurlijk ook mogelijk om nummer 1,2 en 3 dezelfde beker te geven maar bijvoorbeeld te kiezen voor verschillende afmetingen. Dit komt ook vaak voor als klanten bij ons een voetbal beker kopen. Je vind de beschikbaarheid van de producten op de product pagina.

De juiste voetbal beker kopen voor uw evenement

Wij begrijpen als geen ander dat je een mooie voetbal beker wilt kunnen geven tijdens een evenement. Het is daarom belangrijk dat u een beker kiest die past bij het toernooi/event. Wij bieden een breed scale van bekers die daar geschikt voor zijn.

Gravure gratis

Wil je de voetbal beker laten voorzien van een tekstplaatje? Dat kan bij Mila Sportprijzen gratis. Wanneer je aan meer dan 100 euro aan sportprijzen bij ons bestelt, dan betaal je overigens geen verzendkosten. Redenen genoeg om de sportprijzen bij ons aan te schaffen. Wil je voetbal bekers kopen? Bekijk dan snel eens ons volledige aanbod op onze website en plaats een bestelling. Loop je tijdens het bestellen tegen vragen aan? Aarzel dan niet en bel of mail naar één van onze medewerkers. Bel 06-54376361 of 013-2101002 of mail naar info@bekers-medailles.nl.

Korte levertijd

Wanneer je bij Mila Sportprijzen een sporttrofee bestelt, dan heb je deze doorgaans over twee werkdagen in huis. Wij leveren onze prijzen namelijk uit eigen voorraad. Betreft de bestelling een grote bestelling, dan kan het iets langer duren voordat je de prijzen in huis heeft, maar altijd geven wij dat aan of in overleg.

uitgebreide selectie bekers

Ons assortiment van voetbalbekers en standaards biedt een uitgebreide selectie die aansluit bij verschillende niveaus in budget en in speelklasse. Van gouden, zilveren en bronzen bekers tot gekleurde medailles en kampioensschalen.

Bij bekers-medailles.nl streven we ernaar om het proces van het bestellen van sportprijzen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met snelle levertijden, gratis gravure-opties en verzendkosten boven een bepaald bedrag, bieden we een complete service . En als je vragen hebt of advies nodig hebt, mag je altijd bellen.

Of je nu op zoek bent naar een enkele trofee of een grote bestelling plaatst voor een heel toernooi of team, bij bekers-medailles.nl ben je aan het juiste adres. Ontdek ons volledige assortiment op onze website.

 

 

 

30 artikelen

Resultaat 1–12 van de 29 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 29 resultaten wordt getoond