DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1644 beoordelingen)

ATLETIEK

In de webshop van Mila Sportprijzen bestelt u hardloop medailles of sportprijzen voor andere atletiek onderdelen. Wij beschikken over een veelzijdig assortiment aan sportprijzen, zoals medailles en bekers die volledig zijn afgestemd op een bepaalde sport. Het is immers wel zo leuk om bij een atletiekwedstrijd een passende prijs aan de winnaar te overhandigen. Bovendien profiteert u van een korte levertijd. Wij leveren onze producten uit onze eigen voorraad! Dat is toch ideaal, nietwaar?

Diverse hardloop medailles en andere atletiek sportprijzen verkrijgbaar bij specialist

Organiseert u komende week een regionale atletiekwedstrijd? Vinden er binnenkort clubkampioenschappen plaats? Wat voor sportevenement u ook organiseert, het is wel zo sportief om aan de winnaars een medaille uit te reiken. Bij Mila Sportprijzen treft u een divers assortiment aan hardloop medailles en andere atletiek sportprijzen in verschillende formaten. U heeft ook de mogelijkheid om de sportprijzen te personaliseren met een specifieke tekst. Kies bijvoorbeeld voor het atletieknummer of voor de naam van het evenement. Het is helemaal aan u!

Plaats vandaag nog een bestelling in de webshop

Heeft u uw gewenste hardloop medailles, zeskamp sportbekers of andere sportprijzen gevonden? Dan plaatst u eenvoudig een bestelling in onze webshop. Wilt u een tekst laten graveren in de medailles? Dan kunt u tijdens het bestelproces aangeven welke tekst u wilt waarna onze gespecialiseerde medewerkers zorgen voor een perfect resultaat. Uiteraard bent u verzekerd van een snelle levering. Doorgaans binnen twee dagen. Bestelt u voor meer dan € 100,- aan bekers en medailles? Dan is de verzending geheel kosteloos in Nederland! Vragen? Opmerkingen? Neem hiervoor gerust contact met ons op door te bellen naar 06-54376361.