LET OP !! MAANDAG VOOR KERST EN OP OUDJAARSDAG ZIJN WIJ GESLOTEN !! DEC DRUKKE MAAND BESTEL OP TIJD !!

LET OP !! MAANDAG 24 DEC VOOR KERST EN MAANDAG 31 DEC OP OUDJAARSDAG ZIJN WIJ NIET GEOPEND.                                                                                BESTEL OPTIJD I.V.M DRUKTE IN DECEMBERMAAND.

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van op kiyoh.nl: uit 10 ( beoordelingen)

VOETBALBEKERS

6 Artikel(en)

6 Artikel(en)

Bij Mila Sportprijzen vindt u het grootste assortiment aan voetbalprijzen. Ons bedrijf is een specialist als het om sportprijzen gaat. Wij leveren sportprijzen voor verschillende sporten. Wij verzekeren u dat u bij ons de prijs vindt die u aan uw kampioen wilt uitdelen. Neem snel eens een kijkje in onze webshop!

Voetbalprijzen: ook speciaal voor damesvoetbal en kindervoetbal

Bij Mila Sportprijzen vindt u de meest uiteenlopende sportprijzen, waaronder ook voetbalprijzen. Zo hebben wij onder meer in ons aanbod:

Ook treft u in onze webshop speciale bekers voor damesvoetbal en kindervoetbal, maar ook prijzen voor keepers en scheidsrechters. Wat u ook zoekt, u vindt het vast en zeker bij Mila Sportprijzen. Wist u overigens dat wij ook voetbalprijzen kunnen voorzien van gravure? Dit doen wij geheel kosteloos. Het enige wat u hoeft te doen, is de tekst die u op uw beker geplaatst wilt hebben, aan ons doorgeven via het daarvoor bestemde tekstvak. Met de grootste zorg plaatsen onze medewerkers deze tekst op uw prijs, waarna wij deze goed inpakken en klaarmaken voor de verzending. Bestelt u in Nederland voor meer dan € 100,- aan prijzen? Dan betaalt u geen verzendkosten. Heeft u vragen over het bestellen of over een van onze voetbalprijzen? Bel dan even naar 06-54376361.