DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van op kiyoh.nl: uit 10 ( beoordelingen)

JUDO

Bent u op zoek naar judo medailles? Bestel deze dan via de webshop van Mila Sportprijzen. Wij hebben een zeer groot aanbod aan sportprijzen, waaronder ook prijzen die afgestemd zijn op een specifieke sport. Het is immers wel zo leuk als u na de wedstrijd een passende prijs aan de winnaar kunt overhandigen. Mila Sportprijzen levert haar producten uit eigen voorraad, waardoor de levertijd doorgaans slechts twee dagen bedraagt. En dat is natuurlijk heel fijn.

Judo medailles eenvoudig online te bestellen

Voor het bestellen van judo medailles hoeft u niet meer de deur uit. U kunt deze namelijk gewoon via een webshop bestellen, bijvoorbeeld bij Mila Sportprijzen. In ons ruime assortiment vindt u onder andere medailles, bekers, kampioensschalen en rozetten in verschillende soorten en maten. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om prijzen te personaliseren. Ook hebben wij een speciale selectie aan kinderprijzen. Wanneer u besluit bij ons judo medailles te kopen, dan kunt u tijdens het bestellen kiezen voor een bepaald soort medaille, een specifieke aanbieding en een kleur lint.

Gravure gratis

Wilt u uw sportprijzen laten voorzien van gravure? Dat kan bij Mila Sportprijzen gratis. Wanneer u aan meer dan € 100,- aan sportprijzen bij ons bestelt, dan betaalt u overigens geen verzendkosten bij bezorgen in Nederland. Redenen genoeg om uw judo medailles bij ons aan te schaffen. Bekijk online ons volledige aanbod op onze website en plaats een bestelling. Loopt u tijdens het bestellen tegen vragen aan? Neem dan contact met ons op via 06-54376361 en wij beantwoorden deze graag voor u.