DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1644 beoordelingen)

HOCKEY

Voor een hockey beker of medaille bent u bij Mila Sportprijzen aan het juiste adres. Of u nu organisator bent van een hockeywedstrijd of dat u coach bent en uw team wordt kampioen: een échte onderscheiding mag niet ontbreken. Gelukkig hebben wij tal van hockey sportprijzen in ons assortiment opgenomen, waardoor u altijd uw gewenste beker of medaille vindt. Heeft u hulp nodig voor het maken van een weloverwogen keuze? Dan helpen wij u graag!

Hockey beker of medaille: voor welk exemplaar kiest u?

Bij Mila Sportprijzen vindt u een veelzijdig assortiment aan sportprijzen die geheel zijn afgestemd op een specifieke sport. Zo ook voor hockey. Het is immers wel zo leuk dat wanneer er een finale wordt gespeeld u een gouden en zilveren medaille kunt uitreiken. Of wat dacht u van het overhandigen van een medaille aan het plaatselijke hockeyteam dat kampioen wordt. In ons assortiment vindt u onder meer de volgende hockey sportprijzen:

Dit is slechts een kleine greep uit ons aanbod. Het valt u waarschijnlijk op dat de prijzen in allerlei soorten, vormen en formaten verkrijgbaar zijn. Dat is ook wat Mila Sportprijzen voor ogen heeft. Voor iedere sportwens een passende sportprijs!

Laat uw sportprijzen graveren

U heeft de mogelijkheid om de hockey bekers of medailles die uw wilt kopen, kosteloos te laten graveren. Op die manier maakt u een sportprijs helemaal af en is deze helemaal in stijl van een sportclub of bepaald evenement. Tijdens het bestelproces geeft u aan welke tekst u op de bekers of medailles wilt. Onze nauwkeurige medewerkers zorgen er vervolgens voor dat de tekst netjes op het materiaal wordt aangebracht. Het is echter wel raadzaam om de opgegeven tekst zorgvuldig te controleren op spelling- en taalfouten.

Hockey medaille en beker bestellen in de webshop van Mila Sportprijzen

In de webshop van Mila Sportprijzen kunt u eenvoudig uw gewenste hockey medaille of beker kopen. Binnen enkele stappen doorloopt u het bestelproces waarna wij zorgen voor een correcte én snelle levering. Doorgaans wordt uw bestelling al binnen twee dagen geleverd. Als u bovendien voor meer dan € 100,- bestelt, profiteert u van een gratis verzending in Nederland. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 06-54376361. Onze medewerkers staan u graag te woord.