DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1644 beoordelingen)

GOUDEN VOETBALSCHOEN

2 Artikel(en)

2 Artikel(en)

Zoekt u een leverancier waar u een gouden schoen trofee kunt kopen? Omdat het jaarlijks terugkerende voetbalkampioenschap voor de deur staat en u heeft nog geen sportprijzen, zoals de voetbalschoen, om te overhandigen? Dan kunt u uitstekend terecht bij Mila Sportprijzen. Wij beschikken over een veelzijdig assortiment aan sportprijzen. Dankzij onze grote voorraad beperken wij de levertijd tot twee dagen. Is uw bestelling erg groot, dan kan het natuurlijk net even iets langer duren. Bekijk op uw gemak onze webshop.

Gouden schoen trofee met gravure verkrijgbaar in verschillende formaten

Besluit u bij Mila Sportprijzen een gouden schoen trofee te kopen? Dan heeft u keuze uit meerdere modellen en in verschillende formaten. In het assortiment vindt u onder andere:

Het kopen van een gouden schoen trofee is niet het enige dat in onze webshop verkrijgbaar is. U vindt bij ons namelijk een breed scala aan sportprijzen die zijn afgestemd op een specifieke sport. Daarnaast hebben wij een selectie aan kinderbekers, kampioensschalen, rozetten en medailles.

Eenvoudig online uw gewenste gouden schoen trofee met gravure kopen

Wilt u uw gouden schoen trofee met gravure? Dat kan bij Mila Sportprijzen kosteloos. Tijdens het bestellen van uw gouden schoen trofee in onze webshop kunt u in het daarvoor bestemde veld de tekst ingeven die u op de trofee geplaatst wilt hebben. Zodra wij uw bestelling binnen hebben, gaan wij in onze werkplaats voor u aan de slag. Daarna zorgen wij natuurlijk voor een correcte en snelle levering zodat de kampioenschappen kunnen beginnen. Heeft u vragen over onze sportprijzen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-54376361. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen!