DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van op kiyoh.nl: uit 10 ( beoordelingen)

Sportprijzen kopen

De naam zegt het al: bij Mila Sportprijzen vindt u sportprijzen voor tientallen sporten. Staat er een sportdag bij u op de agenda? Een bedrijfsevenement? Of komt de seizoensafsluiting eraan? In alle gevallen sluit u uw evenement feestelijk af met een van onze sportprijzen. Kies vandaag nog uw sportprijs uit en laat deze gratis door ons graveren.

Sportprijzen van A tot Z bestelt u online

Van grote sportbekers tot aan medailles en van glazen platen tot aan grote trofeeën: u kiest bij ons uit een gevarieerd aanbod aan sportprijzen. Voor vrijwel iedere sport, van A tot Z, vindt u bij ons een gepaste prijs. Een aantal voorbeelden van sporten waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, zijn:

  • American Football
  • Darten
  • Golf
  • Tafeltennis
  • Zwemmen

Een sportprijs wordt pas écht persoonlijk met een tekstplaatje

Stel: u heeft een keuze voor een van onze sportprijzen gemaakt. Dan is het natuurlijk wel zo leuk om een persoonlijke draai aan uw bestelling te geven. Kies daarom voor een van onze tekstplaatjes. Rond, rechthoekig, klein of groot: u vindt bij ons wat u zoekt. En of het nu om een specifieke naam, de naam van uw sportvereniging, of bedrijfsnaam gaat, wij graveren uw tekstplaatje altijd gratis.

Gratis verzending vanaf €100,-

Niet alleen bieden wij sportprijzen van hoge kwaliteit. Een goede klantenservice vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom staan onze medewerkers u voor vragen of advies graag telefonisch te woord via +31 (0) 6-54376361. Wij verzenden gratis vanaf €100,- én aangezien wij leveren uit eigen voorraad ontvangt u uw bestelling binnen twee dagen in huis.