Standaards

Standaards en Sportbekers

Staan er weer wedstrijden voor de deur en heb je nog sportbekers of standaards nodig om aan de winnaars te overhandigen? Mila Sportprijzen helpt je graag! In ons ruim assortiment vind je veel verschillende soorten prijzen, die geschikt zijn voor veel verschillende soorten sporten.

De rubriek Prijzen voor iedereen kun je gebruiken voor alle soorten evenementen of sportactiviteiten, hier kan bijna op alle prijzen een sportafbeelding of eigen logo (zonder meerprijs). Alleen bij de medailles met eigen logo vragen we een meerprijs van € 0,25 ct. per medaille.

Sportbekers voorzien van gratis tekstplaatje

Of het nu voor een voetbaltoernooi, een schaakkampioenschap of een tenniswedstrijd is, bij Mila Sportprijzen vind je gegarandeerd de Sportprijzen de je wilt uitreiken. In onze webshop vind je niet alleen een groot aantal sportbekers, maar ook medailles, kampioenschalen, rozetten en trofeeën. Voor de kleintjes hebben wij een selectie aan kinderbekers in ons assortiment opgenomen. Al onze prijzen kunnen wij naar wens personaliseren. Zo kan Mila Sportprijzen sportbekers en andere producten voor je voorzien van tekst, zonder daar extra voor te hoeven betalen. Tijdens het bestellen van de sportbekers kun je de persoonlijke tekst die je op het product wil hebben in het daarvoor bestemde veld plaatsen. Onze medewerkers gaan vervolgens in onze werkplaats voor je aan de slag. Doordat wij bijna al onze Sportprijzen op voorraad hebben, hebben wij een korte levertijd. Als je vandaag de bestelling plaatst via de webshop www.bekers-medailles.nl wordt de bestelling de volgende werkdag verzonden. Je hebt de benodigde Sportprijzen dus snel in huis. Heb je vragen over een bepaald soort beker dat je in onze webshop heeft gezien? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-54376361 of 013-2101002 of stuur een mail naar info@bekers-medailles.nl .

53 artikelen

Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 49 resultaten wordt getoond