Pechprijzen

De Leukste Poedelprijzen bij Bekers-medailles.nl

Welkom bij Bekers-medailles.nl, dé plek met de leukste poedelprijzen en waar sportprijzen voor iedereen binnen handbereik liggen.

Ook voor degene die niet volledig voor de winst gaan. De echt pechvogels dus. Zelfs de grootste verliezers verdienen een erkenning voor hun inzet. We bieden speciale, ludieke prijzen voor degenen die niet als eerste eindigen, ook bekend als troostprijzen.

Waar komt de naam “poedelprijs” vandaan?

Wat leuk is om te vermelden is waar de naam “poedelprijs” nu vandaan komt. Het woord poedel wordt ook wel eens gebruikt om een misser te omschrijven. De persoon (of het team) dat de meeste poedels heeft, is de verliezer van de wedstrijd (of het toernooi). Een poedel is natuurlijk ook een soort hond en het beeld van een “poedelprijs”.

Tegenwoordig worden deze prijzen ook steeds vaker met een knipoog gegeven. De ontvanger wordt soms zelfs wat in de maling genomen door vrienden en teamgenoten, omdat ze als laatste eindigen in het klassement.

Personaliseren met leuke teksten

Bij Bekers-medailles.nl kun je deze grappige prijzen personaliseren met een leuke tekst op de voet van de trofee. Zo steek je de verliezer van de dag een hart onder de riem. Liever geen afbeelding van een poedel, maar bijvoorbeeld een grappige foto van de persoon in kwestie? Dan kun je eens kijken bij onze neutrale trofeeën, mokken en onderzetters.

Medaille als pechprijs

Het is ook een leuk idee om de verliezer(s) een medaille als pechprijs te geven. Bekers-medailles.nl heeft een uitgebreid assortiment aan medailles.

Verschillende troostprijzen in het assortiment

Je wilt natuurlijk de mooiste prijzen voor de winnaars kopen. Mocht er dan nog iets van het budget over zijn, dan is het leuk om daar een troostprijs van te kopen. Dit is een mooi gebaar naar de verliezer van een wedstrijd of spel, zodat ook zij met een aandenken naar huis gaan. Bij Bekers-medailles.nl hebben we verschillende goedkope, grappige prijzen als troostprijs in het assortiment, geschikt voor een klein budget. Met een goedkope troostprijs heb je een leuk aandenken voor de verliezer van de dag.

Pechprijzen uit voorraad leverbaar

Bij Bekers-medailles.nl leveren we de meeste producten uit voorraad, waardoor we jouw troostprijs al na 1 werkdag kunnen verzenden. Bestel je op onze site, dan wordt jouw prijs vaak de volgende dag al verzonden. Dus ook voor last-minute organisaties: ben je vergeten een troostprijs aan te schaffen voor de verliezer van jouw evenement? Bestel je troostprijs dan snel op onze webshop.

16 artikelen

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 16 resultaten wordt getoond