DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!

 LET OP !!  Wij zijn 27 juli tot en met 11 augustus 2019 gesloten i.v.m VAKANTIE

0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.4 uit 10 (1644 beoordelingen)

KINDERPRIJZEN

11 Artikel(en)

11 Artikel(en)

De leukste kinderbekers vindt u bij Mila Sportprijzen. Beginnen binnenkort de kampioenschappen voor kinderen op uw sportclub? Dan wilt u de winnaar natuurlijk wel met een leuke prijs belonen. In de webshop van Mila Sportprijzen vindt u veel verschillende prijzen, waaronder zelfs een aantal die afgestemd zijn op een bepaalde sport. Bekijk ze snel en kies de beker die u binnenkort aan de winnaar wilt overhandigen.

Kinderbekers: leuke prijzen voor kleine kampioentjes

Welk kind zet tijdens de eerstvolgende wedstrijden de beste prestatie neer? U wilt kleine kampioentjes natuurlijk wel belonen. Bij Mila Sportprijzen vindt u de leukste kinderbekers. U vindt hier onder andere:

Bij ons kunt u uw prijzen ook kosteloos laten voorzien van tekst. Wanneer u van deze dienst gebruik wilt maken, dan kunt u tijdens het bestellen van uw kinderbekers een tekst aan ons doorgeven in het daarvoor bestemde tekstvak. Al onze prijzen leveren wij overigens uit voorraad, waardoor de levertijd slechts twee dagen bedraagt. Natuurlijk kan het iets langer duren wanneer u een grote bestelling plaatst. Heeft u vragen over het bestellen van sportprijzen bij Mila Sportprijzen? Neem dan even contact op met een van onze medewerker, door te bellen naar 06-54376361. Wij helpen u graag!