DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1644 beoordelingen)

Meer Views

ORANJE ROZET MET EIGEN LOGO

€ 1,95
  • Koop 9 voor € 1,75 elk en bespaar 11%
  • Koop 50 voor € 1,65 elk en bespaar 16%

Snel Overzicht

Oranje rozet,
31 x 11,5 cm,
inclusief afbeelding, logo of tekst.
Voorzien van een haak aan de achterkant.
exclusief verzendkosten.

Toegestane bestandsextensies om te uploaden: jpg,png,gif,jpeg,bmp,tiff

Maximale beeldbreedte: 2000 px.

Maximale beeldhoogte: 2000 px.

* Vereiste velden

€ 1,95

Details

Wilt u de winnaar van de paardenrace belonen met een oranje rozet? Dan kunt u uitstekend terecht bij Mila Sportprijzen. In onze webshop vindt u een scala aan verschillende sportprijzen, geschikt voor verschillende sporten. Bij Mila Sportprijzen kunt u uw prijzen ook personaliseren, wat de prijs unieker maakt. Bezoek snel eens onze webshop om de prijzen die u nodig heeft te bestellen.

Gepersonaliseerde oranje rozet of rozetten bestellen

Voor het bestellen van sportprijzen hoeft u de deur niet meer uit. U kunt uw prijzen, zoals rozetten, gewoon online aanschaffen, bijvoorbeeld bij Mila Sportprijzen. Tijdens het plaatsen van een bestelling voor bijvoorbeeld een oranje rozet kunt u zelf een logo of tekst kiezen. Ook kiest u voor een bepaalde sportafbeelding, maar het is ook mogelijk om een eigen logo of foto te uploaden. Zo kunt u uw prijs aanpassen aan uw persoonlijke wensen, wat natuurlijk wel zo leuk is. Bij Mila Sportprijzen bestelt u niet alleen een oranje rozet, maar u vindt ook andere rozetten in onze webshop.

Ook andere soorten prijzen

Bij Mila Sportprijzen kunt u ook terecht voor het bestellen van andere soorten prijzen dan rozetten, zoals een oranje rozet. Denk hierbij aan bekers, medailles en kampioensschalen. In onze webshop vindt u vast en zeker de prijzen die u aan uw winnaars wilt uitdelen. Heeft u vragen over een van onze prijzen? Bel dan even naar 06-54376361.