DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1644 beoordelingen)

ZWEMMEN

Zoekt u een passende medaille voor de kampioenschappen zwemmen of voor de kleine kampioenen die hun zwemdiploma hebben behaald? Neem dan een kijkje in het uitgebreide assortiment van Mila Sportprijzen. In ons aanbod hebben wij medailles en bekers opgenomen die zijn afgestemd op bepaalde sporten zoals zwemmen. Hierdoor vindt u altijd een passende sportprijs die u kunt uitreiken aan de kampioen!

Passende medaille uitreiken tijdens kampioenschappen zwemmen

Vinden er binnenkort clubkampioenschappen plaats bij u op de zwemvereniging? Organiseert u komende zomer de provinciale kampioenschappen? Of zijn er een aantal zwemmers die u als coach in het zonnetje wilt zetten? Dan is een sportprijs van Mila Sportprijzen een uitstekend idee. In ons aanbod vindt u tal van medailles en bekers die speciaal zijn geproduceerd voor de sport zwemmen.

Kleine kampioenen verdienen een zwemdiploma met medaille

Is het niet enorm leuk om uw kind te verrassen met een medaille als hij of zij een zwemdiploma heeft gehaald? De kleine kampioen zal blij verrast zijn en bovendien erg trots. In ons sportprijzen aanbod vindt u dan ook een aantal passende medailles en bekers voor het zwemmen. Daarnaast hebben wij ook een selectie aan kinderbekers in ons assortiment opgenomen, die geschikt zijn voor iedere sport.

Voorzie medailles van gratis gravure tijdens bestelproces

Heeft u in de collectie van de sport zwemmen de geschikte medailles gevonden voor de zwemvereniging óf het zwemdiploma van uw kind? Dan kunt u deze voorzien van een gratis gravure. Tijdens het bestelproces geeft u de tekst door in het daarvoor bestemde tekstvak en kiest u een kleur lint. Het is hierbij wel belangrijk dat u de tekst zorgvuldig controleert op eventuele taal- en spellingsfouten. Vervolgens vervolgt u het bestelproces en rondt u het binnen enkele stappen af. Daarna zorgt Mila Sportprijzen voor een correcte én snelle levering. Doorgaans heeft u uw bestelling al binnen twee dagen in huis.

Vragen? Meer informatie? Neem contact op!

Heeft u vragen over het bestellen van bekers en medailles die afgestemd zijn op de sport zwemmen? Of wenst u meer informatie over bijvoorbeeld de gravure? Bel dan gerust naar 06-54376361. Onze medewerkers staan u graag te woord.