DE BESTE WENSEN VOOR 2019 !!
0
Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

0

Mila sportprijzen - GRATIS VERZENDING in NL vanaf €100!

Beoordeling van Mila Sportprijzen op kiyoh.nl: 9.5 uit 10 (1644 beoordelingen)

WIELRENNEN

Zoekt u sportprijzen, zoals medailles en bekers, voor wielrennen of fietscross? Maar heeft u de medailles of bekers waar u naar op zoek bent nog niet gevonden? Dan hoeft u niet verder te zoeken. In de webshop van Mila Sportprijzen vindt u gegarandeerd de prijzen die u wilt uitreiken! Bekijk op uw gemak onze webshop en plaats uw bestelling. Wij zorgen vervolgens voor een snelle én correcte levering. Laat het wielren- en fietscrossseizoen maar beginnen!

Uitgebreid assortiment sportprijzen voor wielrennen en fietscross

Wordt er binnenkort een koers georganiseerd door uw wielrenclub? Vindt er binnenkort een fietscross wedstrijd plaats op de baan? Tegenwoordig hoeft u niet meer de deur uit om sportprijzen te kopen. Dit kan gewoon online bij Mila Sportprijzen. Bij ons vindt u een divers assortiment voor wielrennen en fietscross, zoals medailles en bekers. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de sportprijzen te personaliseren. U kunt kosteloos een bepaalde tekst of specifiek logo toevoegen. Zo wordt een sportprijs helemaal afgestemd op de sport én de wedstrijd.

Ook voor andere sportprijzen

Naast dat u bij Mila Sportprijzen medailles en bekers voor wielrennen of fietscross bestelt, kunt u bij ons voor vrijwel iedere sport passende prijzen bestellen. Daarnaast hebben wij een speciale selectie aan kinderbekers in ons assortiment opgenomen: prijzen voor onze kleine kampioenen.

Profiteer van een snelle levering

Zodra u uw sportprijzen in onze webshop heeft gevonden, plaatst u een bestelling. Binnen enkele muisklikken is uw bestelling voltooid waarna Mila Sportprijzen zorgt voor een snelle levering. Doorgaans heeft u binnen twee dagen uw bestelling al in huis! Heeft u vragen over het bestelproces of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 06-54376361.