Bekers met deksel

Bekers met deksel met eigen logo is allemaal mogelijk

Aan wie reik je binnenkort een beker met deksel uit? Doe dit bijvoorbeeld met een beker uit de webshop van Mila Sportprijzen! Wij hebben een zeer groot aanbod aan sportprijzen in ons assortiment, waardoor we kunnen garanderen dat je bij ons de prijs vindt die je binnenkort aan de kampioen overhandigt. Neem snel eens een kijkje in onze webwinkel. Wij zien je bestelling graag verschijnen.

Sporttrofee met gratis tekstplaatje

Of het nu voor de voetbal of voor de paardensport is, in de webshop van Mila Sportprijzen vind je de sportprijzen die je aan de winnaars wilt overhandigen. Denk bijvoorbeeld aan rozetten in verschillende kleuren, medailles en bekers in verschillende formaten, kampioensschalen en zelfs speciale kinderprijzen. Want ook de allerkleinste mogen voor hun sportprestaties beloond worden natuurlijk. Onze sportprijzen kun je gewoon via onze website bestellen. Heb je specifieke wensen ten aanzien van je sportprijs, zoals het laten plaatsen van een eigen afbeelding op een medaille, dan kun je dat tijdens het bestellen direct aan ons doorgeven. Met de grootste zorg plaatsen wij je tekst op een plaatje van aluminium, zonder daar extra kosten voor te rekenen. In het daarvoor bestemde tekstvak kun je tijdens het bestellen de tekst doorgeven die je op de trofee geplaatst wilt hebben.

Alleen bij de medaille vragen een kleine bijdrage ( € 0,25 per medaille) als er een eigen logo op moet, dit doen wij in kleur.

Korte levertijd

Wanneer je bij ons een sporttrofee bestelt, dan heb je deze doorgaans over twee werkdagen in huis. Wij leveren onze prijzen namelijk uit eigen voorraad. Als de  bestelling een grote bestelling is, dan kan het iets langer duren voordat je de prijzen in huis heeft, maar altijd geven wij dat aan of in overleg. Heb je ergens vragen over? Neem dan gerust contact met ons op, door te bellen naar 06-54376361of 013-2101002

29 artikelen

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond