Bekers groot en klein

Bekers groot en klein voor alle sporten en activiteiten 

Heb je binnenkort weer wat wedstrijden op de planning en zoek je nog leuke sportbekers om de winnaars te belonen? Bij Mila Sportprijzen helpen we je graag uit de brand! In onze collectie van grote en kleine bekers vind je een heleboel verschillende prijzen die perfect zijn voor allerlei soorten sporten. Of het nu gaat om voetbal, basketbal of iets anders, we hebben toffe prijzen waarmee je de winnaars echt in het zonnetje kunt zetten. Neem een kijkje en ontdek de perfecte sportbekers voor jouw evenementen!

In de rubriek Prijzen voor iedereen kun je ook gebruiken voor alle soorten evenementen of sportactiviteiten, bij deze prijzen kan bijna overal een sportafbeelding of eigen logo op (zonder meerprijs). Alleen bij de medailles met eigen logo vragen we een meerprijs van € 0,25 ct. per medaille.

Sportbekers voorzien van gratis tekstplaatje

Of het nu voor een voetbaltoernooi, een schaakkampioenschap of een tenniswedstrijd is, bij Mila Sportprijzen vind je gegarandeerd de Sportprijzen die je wilt uitreiken. In onze webshop vind je niet alleen een groot aantal sportbekers, maar ook medailles, kampioenschalen, rozetten en trofeeën. Voor de kleintjes hebben wij een selectie aan kinderbekers in ons assortiment opgenomen. Al onze prijzen kunnen wij naar wens personaliseren. Zo kunnen wij sportbekers en andere producten voorzien van tekst, zonder daar extra voor te hoeven betalen. Tijdens het bestellen van de sportbekers kun je de persoonlijke tekst die je op het product wilt hebben in het daarvoor bestemde veld plaatsen. Onze medewerkers gaan vervolgens in onze werkplaats voor je aan de slag. Doordat wij bijna al onze Sportprijzen op voorraad hebben, hebben wij een korte levertijd. Als je vandaag de bestelling plaatst via de webshop www.bekers-medailles.nl wordt de bestelling de volgende werkdag verzonden. Je hebt de benodigde Sportprijzen dus snel in huis. Heb je vragen over een bepaald soort beker dat je in onze webshop hebt gezien? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06-54376361 of 013-2101002.

58 artikelen

Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 56 resultaten wordt getoond