Bekers aanbiedingen

Bekers in de aanbieding

Wilt u een beker bestellen met tekst, bijvoorbeeld voor een overwinning, quiz of familie gelegenheid of voor de aankomende kampioenschappen op uw sportvereniging? Dan wilt u natuurlijk wel dat u een beker geleverd krijgt die zorgvuldig gemaakt is en geleverd wordt. Bij Mila Sportprijzen doen ze dit heel zorgvuldig. In ons zeer uitgebreide assortiment aan medailles, bekers, trofeeën en rozetten vindt u vast en zeker de prijzen die u voor uw evenement nodig heeft. Kijk ook vooral in de categorie “Bekers aanbiedingen” voor een beker met een zacht prijsje.

Beker bestellen met tekst die u zelf samenstelt

Bij Mila Sportprijzen werken wij met de grootste zorg aan het samenstellen van uw prijzen. Wilt u bij ons een beker met tekst bestellen? Dan hebt u allereerst keuze uit een ruim assortiment aan bekers, die geschikt zijn voor verschillende soorten sporten en spellen. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, atletiek, judo en schaken. Hebt u de keuze voor een bepaald soort beker gemaakt? Dan kunt u aan ons doorgeven welke tekst u op uw beker geplaatst wilt hebben. Het tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen en is gemaakt van metaal. De door u ingevoerde tekst wordt in het zwart op het metalen plaatje gesublimeerd.

Uit eigen voorraad

Mila Sportprijzen levert haar producten uit eigen voorraad, waardoor wij een snelle levertijd kunnen garanderen. Als u bij ons een bestelling plaatst, dan wordt de bestelling in veel gevallen de volgende werkdag verzonden. Mocht dit niet lukken in verband met de grote van uw bestelling of het niet op voorraad hebben van producten nemen wij telefonisch of per mail contact met u op. Heeft u vragen over een bepaald product? Bel dan even naar 06-54376361 of stel uw vraag per mail naar info@bekers-medailles.nl.

38 artikelen

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 33 resultaten wordt getoond