Voetbal aanbiedingen

Voetbalprijzen: ook speciaal voor damesvoetbal en kindervoetbal

Bij Mila Sportprijzen vind je het grootste assortiment aan voetbalprijzen. Ons bedrijf is een specialist als het om sportprijzen gaat. Wij leveren sportprijzen voor verschillende sporten. Wij verzekeren je dat je bij ons de prijs vindt die je aan de kampioen wilt uitdelen. Neem snel eens een kijkje in onze webshop!

Bij Mila Sportprijzen vind je de meest uiteenlopende sportprijzen, waaronder ook voetbalprijzen. Zo hebben wij onder meer in ons aanbod:

  • Voetbal bekers;
  • Voetbal standaards;
  • Voetbal medailles;
  • Dames voetbal;
  • Keeper;
  • Scheidsrechter;
  • Voetbal aanbiedingen;

Ook tref je in onze webshop speciale bekers voor damesvoetbal en kindervoetbal, maar ook prijzen voor keepers en scheidsrechters. Wat je ook zoekt, je vindt het vast en zeker bij Mila Sportprijzen. Wist je overigens dat wij ook voetbalprijzen kunnen voorzien van een persoonlijke tekst? Dit doen wij geheel kosteloos. Het enige wat je hoeft te doen, is de tekst die je op jouw beker bevestigd wilt hebben, aan ons doorgeven via het daarvoor bestemde tekstvak. Veel voetbalbekers zijn gemaakt van zamac dit is een soort steen of zwaar kunststof of gewoon kunststof maar dit kun je vinden bij de omschrijvingen van het artikel. Met de grootste zorg plaatsen onze medewerkers deze tekst op de prijs, waarna wij deze goed inpakken en klaarmaken voor de verzending. Bestel je voor meer dan 100 euro aan prijzen? Dan betaal je geen verzendkosten. Heb je vragen over het bestellen of over één van onze voetbalprijzen? Bel dan even naar 06-54376361 of 013-2101002

50 artikelen

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond