Bekers aanbiedingen

Bekers in de aanbieding

Bekers die in de aanbieding categorie weergeven worden zijn modellen die niet meer geproduceerd worden of niet meer relevant zijn voor het assortiment van Mila Sportprijzen. Dit doet niets af aan de kwaliteit van de beker.

Beker bestellen met tekst die u zelf samenstelt

Wil je een beker bestellen met tekst, bijvoorbeeld voor een overwinning, quiz, familie gelegenheid of voor de aankomende kampioenschappen op uw sportvereniging? Dan wil je natuurlijk dat je een beker geleverd krijgt die zorgvuldig gemaakt is en geleverd wordt. Bij Mila Sportprijzen doen ze dit heel zorgvuldig. In ons zeer uitgebreide assortiment aan medailles, bekers, trofeeën en rozetten vind je vast en zeker de prijzen die je voor het evenement nodig hebt.

Bij Mila Sportprijzen werken wij met de grootste zorg aan het samenstellen van je prijzen. Wil je bij ons een beker met tekst bestellen? Dan heb je allereerst keuze uit een ruim assortiment aan bekers, die geschikt zijn voor verschillende soorten sporten en spellen. Denk bijvoorbeeld aan voetbal, atletiek, judo en schaken. Heb je een keuze gemaakt voor een bepaald soort beker? Dan kun je aan ons doorgeven welke tekst je op de beker geplaatst wilt hebben. Het tekstplaatje is bij de prijs inbegrepen en is gemaakt van metaal. De ingevoerde tekst wordt in het zwart op een metalen plaatje gesublimeerd (gebrand).

Uit eigen voorraad

Wij leveren de producten uit eigen voorraad, hierdoor kunnen wij een snelle levertijd garanderen. Als je bij ons een bestelling plaatst, dan wordt de bestelling in veel gevallen de volgende werkdag verzonden. Mocht dit niet lukken in verband met de grote van je bestelling of het niet op voorraad hebben van producten, nemen wij telefonisch of per mail contact met je op. Heb je vragen over een bepaald product? Bel dan even naar 06-54376361 of 013-2101002 of stel uw vraag per mail naar info@bekers-medailles.nl.

59 artikelen

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond

Toon:

Resultaat 1–12 van de 40 resultaten wordt getoond